На Форумі видавців презентують фентезі луцької письменниці

На Форумі видавців презентують фентезі луцької письменниці
Нове луцьке видавництво «Синя папка» представлять у програмі Форуму видавців у Львові.

Команда видавництва та письменниця Ореста Осійчук розкажуть про плани «Синьої папки» та презентують першу книгу видавництва – роман-фентезі «Айхо, або Подорож до Початку».

Директорка видавництва Елла Яцута так коментує цю подію: «Однією з фокусних тем цьогорічного Форуму є фантастична і фентезійна література. Наше видавництво з гордістю презентуватиме книгу «Айхо, або Подорож до початку» та проект вцілому. Це книга, в роботі над якою ми пішли на ряд експериментів і сподіваємось, читачі це оцінять. Так, наприклад, усі зображення в книзі, обкладинку, кожного персонажа окремо виліпив з пластиліну член анімаційної студії «Imago» Леонід Тивонюк. Усі оцифровані зображення виглядають об’ємними і справді фантастичними! Будемо раді бачити волинян на львівському форумі та наших подіях».

Участь видавництва «Синя папка» у заходах 24 Форуму видавців у Львові:

15 вересня:

- Презентація новинок української фантастики. Пізнання себе - «Найдорожча ресторація Галичини», пл. Ринок, 14/8, 18:00 - 18:45.

- Дискусія «Творення нових міфів засобами літератури» - «Найдорожча ресторація Галичини», пл. Ринок, 14/8, 19:00 - 20:45.

16 вересня:

- Фантасти і фани. Вечірка видавництва «Синя папка» - Палац мистецтв, вул. Коперника, 17 (сцена Meridian Czernowitz, 2 поверх, тераса), 12:00 - 12:45.

Довідка: Форум видавців – одна з найбільших книжкових подій країни, яку щороку відвідують десятки тисяч читачів, видавці, письменники та інші діячі культури з України та Європи. Цьогоріч Форум відбудеться 13-17 вересня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Форумі видавців презентують фентезі луцької письменниці
12 вересень, 2017, 20:27