Дитяча лікарня отримала реанімобіль. ФОТО

Дитяча лікарня отримала реанімобіль. ФОТО
Волинська обласна дитяча лікарня отримала реанімобіль для дітей класу С "FORD Transit" вартістю 750 тис. грн та ультразвуковий апарат MyLab 40 СV, який коштує 539 тис. грн.

Волинь до сьогоднішнього дня була однією з областей, яка не мала такого реанімобіля, повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Він обладнаний всім необхідним для транспортування і мобілізації, реанімаційними пристроями, діагностичним устаткуванням, апаратом штучної вентиляції легень, дефібриляторами та іншими засобами для надання невідкладної допомоги хворим.

Це також дасть змогу покращити умови транспортування дітей з лікувально-профілактичних закладів краю до обласної дитячої лікарні, що в свою чергу підвищить якість медичної допомоги новонародженим і сприятиме зниженню смертності дітей, зазначається у повідомленні.

Ультразвуковий апарат MyLab 40 СV – це багатофункціональна стаціонарна ультразвукова система експерт-класу, яка дасть можливість вирішувати діагностичні задачі на високому рівні.

Апарат буде застосовуватися у таких областях: кардіологічні, абдомінальні, акушерські та педіатричні, гінекологічні та урологічні дослідження, стрес-ехографія, дослідження периферичних судин та головного мозку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це добре, але напевно роздають авто, які під Евро закуплялись, про які по ТВ не один сюжет був! Ну добре що хоть "не похерили" цю справу і діткам допомога буде! Хоча - можна було "простояні" і дешевшими зробити!:)
Відповісти
Зара знов напишуть , що спасіба нада сказать якомусь дядє "савці" --- палиці , клімчуку , єремєєву чи мартиняку(або червоному півнику мартинюку).А те, що це було куплено за кошти держбюджету --- ні гу-гу . І що прямий обов'язок вищезгаданих "савок" мовчки і без зайвого розголосу САМЕ ЦИМ І ЗАЙМАТИСЬ!!!!
Відповісти
Останні новини
Дитяча лікарня отримала реанімобіль. ФОТО
14 грудень, 2012, 16:25