Фармацевтів Волині привітали з професійним святом

Фармацевтів Волині привітали з професійним святом
16 вересня своє професійне свято відзначатимуть працівники фармацевтичної галузі.

Сьогодні, у переддень професійного свята, волинських фармацевтів вітали на урочистому прийомі в обласній державній адміністрації, - пише «Волинська правда».

«Важливою є ваша місія благородна – щодня дбати про здоров’я людей, – зазначила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. – Фармація – це зараз потужна дистриб’юторська мережа, адже це найвищий прояв гуманності і людяності, адже третина аптек сьогодні працює для допомоги малозахищеним верствам населення. Хочу подякувати усім аптекам і фармаціям, які беруть участь у державній програмі «Доступні ліки». Ваша співпраця з медичними закладами на первинному рівні (з ФАПами, амбулаторіями) дають можливість жителів сільської місцевості забезпечувати медикаментами.

Фармацевтична галузь Волині постійно розширюється та модернізується. Мережа аптечних закладів та пунктів забезпечує кожного волинянина необхідними медикаментами та препаратами. Тільки у Луцьку функціонує понад сотня аптек, 17 з яких працює цілодобово. Більшість аптечних підприємств роками є активними учасниками міських та державних соціальних програм, активно підтримують наших бійців на передовій».

За надійне партнерство та професіоналізм на урочистостях дякував фармацевтичній спільноті начальник управління охорони здоров’я ВОДА Ігор Ващенюк:

«Фармацевтична галузь – це не лише аптеки, це величезний науковий потенціал, виробництво, високі технології. На жаль, у нас поки не розвинена клініча фармація, але невдовзі ця спеціальність буде надзвичайно затребувана. Тому, вам, людям, які дбають про добре самопочуття населення, в першу чергу, бажаю здоров’я, радості та процвітання, адже, який би здоровий спосіб життя ми не вели, все-рівно клієнти вашими ми будемо, але хочеться, щоб це сталося якомога пізніше. Тому хочу побачати, щоб ви продавали медикаменти з тієї шафки, де знаходяться ліки для оздоровлення».

В честь професійного свята, за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фармацевтичної справи подяки та Почесні грамоти від голови облдержадміністрації, облради, Луцької міської ради та обласного Управління охорони здоров’я отримали кращі представниці фармакологічної галузі Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фармацевтів Волині привітали з професійним святом
15 вересень, 2017, 17:35