Луцьк засипає снігом. ФОТО

Луцьк засипає снігом. ФОТО
У Луцьку вже добу йде сніг - з невеликими перервами сипле від вечора п’ятниці, 14 грудня.

Від ранку в місті вже працювали на дорогах розчищувальні машини. Комунальники не справлялися - клопоту додавало те, що сніг не просто падав з неба, під поривами вітру замітав стежки, тротуари і дороги.

Особливо важко - традиційно на околицях міста, на менших вулицях, у дворах багатоповерхівок.

Загалом снігоочисна техніка працювала тільки на центральних проспектах міста, відтак менші вулиці і двори будинків кинуті напризволяще.

"Сніговий колапс" майже паралізував роботу служб таксі у Луцьку. Диспетчери служб таксі просили клієнтів виходити до викликаної машини на великі проспекти, оскільки водії не хотіли потикатися у двори і бічні вулички, де запросто можна було застягти у кучугурах снігу. Через це багато автомобілів таксі простояли суботній день без роботи.

Мороки водіям додавали й пішоходи, які, "плюнувши" на спроби пройти крізь снігові намети на тротуарах, переходили на проїжджі частини доріг.

Суботній вечір "подарував" ще й традиційних захмелілих перехожих. Один з водіїв скаржився, що проїхавши коротким відрізком проспекту Відродження - від готелю "Лучеськ" до повороту на проспект Молоді - двічі мало не налетів на явно нетверезих чоловіків, що вешталися проїжджою частиною.

"Переді мною якось маршрутку так "закрутило", що думав вріжуся. Пронесло, слава Богу. А тут ці придурки... А як тут різко загальмуєш на такій ковзанці??!", - скаржився водій.

Біля будівель люди з лопатами прочищали доріжки. Проте, знову ж таки, інколи їх зусилля нагадували роботу у таких собі "сніжних авгієвих конюшнях" - за 10-15 хвилин вітер буквально зарівнював снігом прочищені стежки.

Багато де сніг лежав незачепленим. Діти виходили на двір кататися на санках. На водоймах біля ополонок помітно було і рибалок.

За прогнозами українського гідрометцентру, 16-17 грудня в Луцьку буде йти сніг. Температура коливатиметься від -3 до -1 градусів морозу.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, летить сніжок, летить,
Заміта дороги!
Ходять діти по снігу —
Загрузають ноги.

Де ж то наше ЖКГ
Де його сховали?
То ж вони якраз на те,
Щоб сніг розгрібали!!!
Відповісти
не до складу, не до ладу
поцілуй кобилу ззаду

;)
Відповісти
Хай куплять машини ще...для розчищення доріг!!!
А не будують ЦУМ та Буратіно..., це другорядне стало головним!
Відповісти
Останні новини
Луцьк засипає снігом. ФОТО
15 грудень, 2012, 22:44