У Луцьку через снігопад не виїхали маршрутки

У Луцьку через снігопад не виїхали маршрутки
Через рясний снігопад і вітер частина маршрутів громадського транспорту у Луцьку зранку неділі, 16 грудня не працювала – сніг засипав дороги, через що автобуси не могли виїхати.

Зокрема, зі слів виконувача обов’язків начальника управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Олександра Середи, такі проблеми були у перевізників, які працюють на маршрутах №3, 4, 17а, 18, 23, 24.

«Зараз розчищаються всі, хто не зміг зранку виїхати з територій парків, пробиваються, і з обіду всі будуть на лінії», - заявив Олександр Середа.

«Не всі вихали. Були проблеми трохи з АТП №1, які працюють на маршрутах №4, 24. Там поки з вулиці Наливайка пробилися... Були проблеми з ПрАТ «Луцьке АТП 10701» (Таксопарк), які мають маршрути 3, 17а, 18. Вони там зі Зв’язківців пробиваються на центральну. Зараз там дочищають. На цю хвилину може вже й виїхали», - казав Олександр Середа об 11:30.

«Підприємець Тимощук, 23-й маршрут, пробивається, зараз теж певно за півгодини виїдуть», - додав чиновник.

Окрім того, зі слів Середи, в районі Луцького картонно-рубероїдного комбінату, на кільці біля авторинку зранку застрягли тролейбуси – кільце завалив сніг. «Туди поїхали, а на кільці розвернутися не можуть. Чекали, поки прочистять», - повідомив в.о. начальника транспортного відділу.

«Бо ж проблеми з технікою. На центральних магістралях вся техніка задіяна, а на ці бічні не вистачає. Шукають хто як може, зокрема й будівельні фірми залучають, усіх…», - каже Середа.

«Прогноз – сьогодні вдень буде сипати. А наступний тиждень без снігу але з підвищенням морозів», - пояснює чиновник.

«Це перше випробування – сніг. А температура, слава Богу, помірна. Нові проблеми можуть початися з четверга, коли, за прогнозами, до мінус 17 буде доходити… Тоді дасть про себе знати, зокрема, і якість пального», - каже керівник транспортного відділу луцької мерії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото завтра сніг припиниться то чистіть вулиці до четверга, щоб потім мороз не застав зненацька!:)
Відповісти
По нагальній потребі мусив проїхати в центр міста з Балки. Луцьк - як Сталінград в 1943-му. Якщо ще добу буде йти сніг, то щасливий той, хто прикупив сірників, солі і олії. Бо щоб рухатись вперед, треба мати при собі саперну лопату і відкопуватись. Рух по місту - це сходження на Еверест.
Відповісти
шо ви там про Луцьк трусите :))))????? ви за містом бачили що робиться ????? так нам бидлу і нада.
Відповісти
не турбуйтеся. скоро прилетить Ігор Петрович Палиця і всім нам допоможе. Східноєвропейському університету та Луцькому політехнічному він вже поміг. Завдяки його турботі ректори, декани, викладачі та студенти зможуть взимку добре відпочити, а держава зекономить гроші на опаленні вузів.
Відповісти
не прилетить. він полетів у вирій. буде...весною)
Відповісти
прілєтіт вдруг валшєбнік в галубом вертальотє і падаріт нам все ескімо...
Відповісти
всі претензії до мера і його підлеглих, а також до Клімчука і Башкаленка. треба визнати що комунальні служби міста і області абсолютно неготові до природних стихій і безпорадні перед ними. як бути людям які сидять без світла і без транспорту у селах? а якщо раптом потрібно швидку чи міліцію викликати або пожежників? повний провал влади. треба було готувати сані влітку, Борис Петрович. Провалилися ви всі. думали - авось прокатить...
Відповісти
А Ви й надалі терпіть і захищайте все це що тут відбувається, кжау ж полішуки та бидло, вже давно можна було все перечистити!!!
Відповісти
А що відбувається? Випало снігу за два дні більше норми, такого багато років не було, то вже так волати? З такою кількістю снігу і весь автопарк не справиться, треба розуміти що до чого! З ранку понеділка опади стихнуть, за два дні порозчищають все! "Лучанка" сидить у тепли і строчить на всі сайти - вийди сніжок почисти "розумниця"!!!
Відповісти
о представник мерії Луцька обявився. а ти не думав що може потрібно людям викликати швидку чи пожежку? або міліцію. а те що заблоковані люди чи світла нема?
Відповісти
Всі ждуть що хтось має зробити, а самим слабо вий ти на вулицю і допомогти сніг чистити для себе для рідних для швидкої. От таке бидло як Лучанка тільки сидить і всіх обсирає а в житті палець об палець не стукнула. Особисто знаю))))) не гарно так....
Відповісти
Чому слабо? Сьогодні пів години виділив свого часу, а потім ще сусід до мене доєднався. Трохи почистили.
Відповісти
а чому в неділю в 15 годині аж три трактори чистило стоянку біля міськради, а от прилеглі вулиці ні? Ці умніки з міськради на ГвІртаЛьотах туди прилетять?
І так, ремарочка, замість міфічного тіпа музичного фонтану закупіть снігоприбиральні мвшини, тільки ручні, щоб двірник міг користуватись, досить писати про лопати, оберніться, на дворі 21 сторіччя!
Тоді і двори будуть почищені і двірнику на це вистачить сил. Та й жильці йому з радість допоможуть, походити за технікою. Поверніться до людей, чим ви думаєтє? Чи питання зняття одного ушльопка з секретаря і призначення другого важливіше? Людям вже не цікаві ваши кулуарні ігри. Люди хочуть простих речей, прибраних доріг, безпеки на вулиці, нормального громадського транспорту, тепла у хаті, дитячих садочків, щастя своїм дітям!
Відповісти
Водії цих маршрутів виїхали. Дякуємо їм. А от в тому ж напрямку 9-а так і не з*явилося. Про це мовчать.
Відповісти
як це не зявилось?я їхала на роботу маршруткою 9а
Відповісти
Останні новини
У Луцьку через снігопад не виїхали маршрутки
16 грудень, 2012, 11:58