Волинські газовики виграли 90% тендерів на закупівлю газу бюджетникам

Волинські газовики виграли 90% тендерів  на закупівлю газу бюджетникам
Цьогоріч «Волиньгаз Збут» взяв участь у 52 конкурсних торгах на закупівлю природного газу. Компанія стала переможцем майже 90 % від усіх проведених тендерів.

Усі районі відділи освіти, молоді та спорту Волинської області, кожен із яких щорічно споживає від ста до півмільйона куб. м. газу, проводять закупівлю газу за процедурою тендерів ProZorro. Серед них: відділ освіти, молоді та спорту Горохівської районної державної адміністрації, відділ освіти Луцької РДА, Ковельської РДА.

Нагадаємо, згідно з чинним законодавством, тендери на майданчику ProZorro проводять установи та організації, які фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

«Наше товариство є стабільним постачальником на ринку природного газу. Завжди вчасно укладені договори з власником енергоресурсу, можливість постачання великих обсягів газу, наявність матеріально-технічної бази, а також кваліфікований персонал – є головними нашими перевагами в конкурсних торгах», – розповідає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Загалом с початку року «Волиньгаз Збут» вже уклав 320 договорів на постачання природного газу із бюджетними організаціями.

На Волині працює більше двох десятків постачальників, які готові продавати блакитне паливо для промислових та бюджетних організацій. Між тим, саме «Волиньгаз Збут» лишається лідером серед компаній-постачальників завдяки налагодженим зв’язкам, репутації надійного партнера та можливості укласти довгостроковий договір поставки газу з гарантованим проведенням лімітів без неочікуваних ситуацій із відсутністю газу.

«ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» здійснює постачання блакитного палива понад 243 тис. побутовим споживачам та близько 4 тис. промисловим, комунально-побутовим, бюджетним та релігійним організаціям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські газовики виграли 90% тендерів на закупівлю газу бюджетникам
18 вересень, 2017, 09:34