У Луцьку стартували змагання із легкої атлетики

У Луцьку стартували змагання із легкої атлетики
У Луцьку стартували обласні змагання із легкої атлетики серед юнаків 2002 року народження і молодших. Спортсмени, які покажуть найкращі результати, увійдуть до складу обласної збірної, котра змагатиметься за нагороди на всеукраїнському рівні.

Змагання розпочалися 19 вересня на стадіоні "Авангард".

Спортивний чемпіонат вкотре організовує Федерація легкої атлетики Волині. Нині змагатися у спортивній майстерності приїхали хлопці та дівчата із 9-10 класів усієї області.

Участь візьмуть 12 команд із районів, а також Луцька, Ковеля, Влодимира-Волинського та Нововолинська. Найчисельніші команди у Луцька та Луцького району - 40 та 60 осіб.

Загалом у турнірі візьмуть участь 275 школярів. Змагатимуться вони в одинадцяти дисциплінах. Будуть забіги на 100, 200, 400, 800, 1500, 2000 з перешкодами, 3000 метрів, естафета на 200, 300, 400 метрів, спортивна хотьба, стрибки в довжину та висоту, метання списа та ядра.

За підсумками змагань кращі потраплять у збірну команду області та відповідно матимуть можливість представляти Волинь на всеукраїнських змаганнях.

Тренер Володимир-Волинської районної ДЮСШ Галина Матвійчук розповіла, що це перші подібні змагання у навчальному році. Оскільки влітку діти відпочивали, то готуватися до змагань почали лише у серпні. Зрештою, вона сподівається на гарні результати своєї команди.

Змагання за планом мають завершитися сьогодні по обіді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку стартували змагання із легкої атлетики
19 вересень, 2017, 13:46