Люди вистрибували з вікон: у жахливій пожежі загинула жінка і 3 дітей

Люди вистрибували з вікон: у жахливій пожежі загинула жінка і 3 дітей
Мати з трьома дітьми загинули через пожежу, яка спалахнула у Херсоні. Батько сім’ї – з 90% опіків тіла доправлений до реанімації, його стан оцінюють як критичний.

Про це повідомляє 5 канал.

Над ранок спалахнула квартира на другому поверсі старої двоповерхівки. Мешканка сусіднього будинку Ніна Сандул згадує: «Почули шум, тріск – думали що стрільба. Чоловік вийшов, потом вже я прийшла – пожежа була, полум'я палало, крівля вся летіла – це було жахливо».

До прибуття рятувальників із вікна квартири, в якій палало найбільше, вистрибнув чоловік. Він і повідомив – у квартирі залишилися його дружина та троє дітей. За ним стрибнула жінка із сусідньої квартири з трирічною донечкою на руках.

«Ми виявили чоловіка з 90% опіків тіла – він госпіталізований. І жінку, яка вистрибнула з другого поверху разом з дівчинкою трирічної. Дівчинка не постраждала, жінка доставлена в лікарню», – звітує заступник головного лікаря лікарні швидкої допомоги Інесса Чамлай.

На згарищі пожежники знайшли обгорілі тіла – 25-річної жінки та її трьох дітей від 1 до 8 років. Без житла залишилися 11 родин. Їх тимчасово переселили у гуртожиток, а згодом обіцяють знайти постійне житло.

«Люди сильно постраждали, документів немає. Ми зараз намагаємося якимось чином допомогти. До п'ятниці думаю міський голова скликатиме позапланове засідання сесії міської ради і депутати будуть визначатися по кількості квартир, які купувати, щоб люди увійшли в зиму зі своїм житлом», – підкреслює перший заступник міського голови Херсона Ігор Козаков.

Також під час гасіння пожежі постраждав один із рятувальників. «Рятувальник госпіталізований з діагнозом «перелом тазу односторонній». Стабільний стан, середнього ступеня тяжкості", – каже завідувач міського травмпункту Євген Миронов.

Найімовірніша причина займання – стара електропроводка. На неї скаржилася господиня квартири, де виникла пожежа.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Люди вистрибували з вікон: у жахливій пожежі загинула жінка і 3 дітей
20 вересень, 2017, 02:59