У Харкові вибухнула квартира багатоповерхівки, почалася пожежа. ВІДЕО

У Харкові вибухнула квартира багатоповерхівки, почалася пожежа. ВІДЕО
У Харкові в одній з квартир 16-поверхівки на Московському проспекті в районі станції метро імені Масельського пролунав вибух.

Як повідомляють очевидці, вибух був досить сильним і зараз в будинку пожежа на рівні 10-го поверху, пише ТСН.

"Прогримів вибух в одній з квартир багатоповерхівки біля стадіону ХТ3 (ст. м. Масельського), горить від души. начебто вилетіла плита в панельному будинку. Все в диму", - пише один з очевидців на "Харьковфоруме".

"Вибух стався на 10-му поверсі, в будинку № 248г по проспекту Московському. Зруйновані бетонні конструкції, вирує пожежа", - повідомили також очевидці. Вибух був такої сили, стверджують вони, що в сусідніх будинках "ледь не повилітали шибки".



Як повідомив помічник начальника ГУ МВСУ в Харківській області Ігор Лупандін, о 17:41 надійшло повідомлення про те, що по проспекту Московському 248-р горять квартири на 9-му, 10-му, та 11-му поверхах. "Це 16-поверховий житловий будинок. Відразу після отримання інформації на місце виїхало 6 автомобілів і зараз під'їжджають ще", - сказав Лупандін.

Пожежу вдалося загасити тільки після 22-ої години. Наразі є інформація про трьох загиблих, проте деякі джерела стверджують про 4 померлих — трьох дорослих і одну дитину, яка померла дорогою до лікарні.

Деякі люди рятуючись від вогню, просто вистрибували із вікон.

Ініціативні харків'яни збирають речі для потерпілих від вибуху. Сотні жителів міста приїздять в школу, яка знаходиться неподалік від місця вибуху і приносять постраждалим теплі речі. Деякі із жителів будинку ночували у готелі, деякі — просто у школі. Людей забезпечили бутербродами та гарячим чаєм, іншого провіанту поки немає.

Наразі триває збір речей, які необхідні людям. Окрім одягу, це ковдри, матраци, спальні мішки.

Прокурор Харкова Євгеній Попович на місці події озвучив попередню версію того, що сталося. Він підтвердив, що пожежа почалася через вибух. Що стало причиною вибуху, наразі не відомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Харкові вибухнула квартира багатоповерхівки, почалася пожежа. ВІДЕО
17 грудень, 2012, 07:31