Раптово вибігли на рейки: подробиці аварії, в якій загинули мама і дитина

Раптово вибігли на рейки: подробиці аварії, в якій загинули мама і дитина
Стали відомі подробиці аварії в Києві, де під колеса трамваю потрапили хлопчик і жінка.

Нещасний випадок стався вчора ввечері, – пише Сегодня.

Трамвай №8 рухався вулицею Тростянецькою в бік залізничної станції «Дарниця» до вокзалу, в салоні було небагато пасажирів. За словами очевидців, жінка з дитиною пропустила зустрічний трамвай, який їхав у бік Харківського масиву. Із зеленої зони вони, мабуть, не помітили трамвай, хоча він яскраво освітлювався фарами. Обидва пішоходи потрапили під трамвай.

На місце викликали рятувальників, піднімали багатотонний трамвай і діставали постраждалих. П'ятирічний хлопчик загинув на місці, біля рейок лежали взуття, його шапочка і парасолька. Його 37-річну маму медики госпіталізували, але вона померла по дорозі в лікарню. Водій був у шоковому стані, він не зміг вчасно зупинити трамвай, оскільки люди вибігли на рейки раптово. У нього 10 років водійського стажу.

Випадок стався на перегоні між двома станціями. «Трамвай був справним. Надзвичайна подія сталася о 21:43. Люди намагалися перебігти рейки в недозволеному місці. Наш водій в шоковому стані, йому запропоновано взяти відпустку або працювати, але не на перевезенні пасажирів», – повідомили в КП «Київпастранс».

У поліції Києва повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху», розпочато досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Раптово вибігли на рейки: подробиці аварії, в якій загинули мама і дитина
21 вересень, 2017, 13:09