На Волині обікрали амбулаторію

На Волині обікрали амбулаторію
У Кверцівському районі в селі Дерно злодії пробралися в медзаклад, все поперекидати та поцупили ліки й комп’ютерну техніку. Амбулаторія поки не працює, адже із самого ранку й донині там наводять лад.

Пограбували амбулаторію сьогодні, 22 вересня, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Цю інформацію підтвердила завідувач, сімейний лікар Дернівської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Галина Хмілевська.

«Сьогодні зранку я прийшла на роботу та побачила в приміщенні все розкидане. Вочевидь, злочинці пробралися сюди вночі, бо зранку люди ходять туди-сюди, побачили б чужих. Як ми виявили, поцупили новий великий монітор до комп’ютера, якого нам передали лише два місяці тому. Також забрали із собою дорогі медикаменти, зокрема сердечні ліки, вітаміни. Мабуть і гроші шукали, бо усе перевернуто догори дриґом, тут вони максимум що знайшли – моїх 15 гривень, які лежали в шафі. Зараз все доводимо до ладу, ревізію нанесених збитків ще не провели», – інформувала жінка.

Вочевидь, припускає завідувач амбулаторії, що злочинці пробралися в медустанову через задній вхід, адже замок був зірваний, а двері відчинені.

На місці події працюють правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині обікрали амбулаторію
22 вересень, 2017, 14:28