У Луцьку формують Календар подій на 2018 рік

У Луцьку формують Календар подій на 2018 рік
Управління туризму та промоції міста Луцька пропонує організаторам фестивалів та масових заходів долучитися до підготовки Календаря подій на 2018 рік.

"Шановні друзі! З кожним роком у нашому місті проводиться все більше різноманітних цікавих подій — фестивалів, конкурсів, концертів, виставок, свят, акцій, змагань, відкриттів нових об’єктів, презентацій, шоу, пленерів, творчих проектів тощо", - зазначають у повідомленні.

Кожна з цих подій потребує власної аудиторії. І чим більше глядачів і учасників матиме подія, тим вдалішою і популярнішою вона буде. Найпопулярніші події залучають не лише місцеву аудиторію, а й поціновувачів з усієї України, близького і далекого зарубіжжя.

Для того аби ваші події мали своїх глядачів і учасників, щоб усі зацікавлені (українські й закордонні туроператори, турагенти, туристи) змогли завчасно спланувати свою роботу і приїзд до Луцька, управління туризму та промоції міста Луцької міської ради з 1 жовтня розпочинає підготовку Календаря подій на 2018 рік.

Протягом місяця, до 1 листопада, чекаємо від організаторів інформації про дати проведення заходів і подій (можна і приблизні).

Інформація повинна містити:

1. Назву організації або ПІБ організатора заходу.
2. Його контактний телефон і електронну адресу.
3. Назву заходу.
4. Короткий опис.
5. Дату проведення (можна приблизну).

Інформацію надсилайте на електронну пошту [email protected]

Календар подій буде підготовлено в електронній формі і надруковано значним накладом. Він буде розповсюджуватись у мережі Інтернет, під час масових заходів, на виставках, форумах, вручатись учасникам делегацій, спортивних команд, туристам і лучанам у Центрі туристичної інформації та послуг.

Чим більше цікавих та оригінальних заходів ми зможемо організувати, чим раніше донесемо інформацію про них до усіх зацікавлених — тим привабливішим буде наше місто для його жителів і туристів.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 777924, 777956

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.