Брат колумбійського наркобарона Ескобара погрожує Netflix

Брат колумбійського наркобарона Ескобара погрожує Netflix
Старший брат і колишній спільник наркобарона Пабло Ескобара Роберто Ескобар Гавірія, коментуючи вбивство асистента продюсера американського серіалу "Нарко", порадив компанії Netflix найняти кілерів для охорони знімальної групи.

Про це повідомляє видання Страна з посиланням на таблоїд The ​​Hollywood Reporter, - пише INSIDER.

"Якщо у вас є мізки, вам не потрібна зброя. Якщо у вас їх немає - то вона знадобиться. У цьому випадку, Netflix варто було б взяти на роботу найманих вбивць для забезпечення безпеки", - сказав Гавірія в інтерв'ю американському виданню.

Справа в тому, що брат наркобарона зареєстрував імена всіх лідерів Медельїнського картелю як торгові марки і вимагає відрахувань від кінематографістів. Зокрема від Netflix Гавірія сподівається отримати один мільярд доларів за використання імені Ескобара в серіалі "Нарко".

"Якщо ми не отримаємо грошей, то закриємо їх маленьке шоу", - пообіцяв він.

При цьому брат Пабло Ескобара підкреслив, що виступає проти зйомок в Колумбії фільмів про нього або його брата.

"Я не хочу, щоб Netflix або будь-яка інша кіновиробничих компанія знімали фільми в Медельїні або Колумбії, які стосуються мене або мого брата Пабло без дозволу Escobar Inc. Це дуже небезпечно. Особливо без нашого благословення. Це моя країна", - заявив Гавірія.

Американський таблоїд також пише про те, що асистент продюсера 37-річний Карлос Муньос Портал був застрелений невідомими 16 вересня. Тіло з декількома кульовими отворами знайшли в машині на дорозі в штаті Мехіко, поруч з кордоном з штатом Ідальго. Робота Портала полягала в пошуку локацій для зйомок четвертого сезону серіалу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Брат колумбійського наркобарона Ескобара погрожує Netflix
23 вересень, 2017, 20:07