У Берліні - «антинацистський» мітинг

У Берліні - «антинацистський» мітинг
На берлінській площі, де партія "Альтернатива для Німеччини" ("Alternative für Deutschland, AfD") святкує високий результат на виборах, зібрався масовий стихійний мітинг.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Під будівлею торгівельного центру "FitX" на Александерплац, де проходить післявиборна вечірка АдН, зібралося понад тисячу людей, їх кількість збільшується попри дощ. У розмові з кореспондентом "Європейської правди" люди повідомили, що самоорганізувалися за домогою соцмереж.

Люди вигукують антифашистські гасла: "ми проти нацистів", "біженцям тут раді", "геть нацистську пропаганду". Також популярними э кричалки "AfD – фашисти" та "нацистські свині".

Учасники акції кидають пляшки у напрямку 2-го поверху торгівельно-розважального центру, де відбувається святкування АдН.

"Ми дуже розчаровані результатом, хоч він і був очікуваний" - розповіла одна з учасниць акції. Також, окрім позапартійних активістів, на мітингу помічені представники партії "ліві".

Праворадикальна та відкрито проросійська партія "Альтернатива для Німеччини" зайняла третє місце на парламентських виборах в Німеччині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Берліні - «антинацистський» мітинг
25 вересень, 2017, 03:57