В авіакатастрофі у Греції загинуло подружжя з Рівненщини

В авіакатастрофі у Греції загинуло подружжя з Рівненщини
В авіакатастрофі в Греції загинуло подружжя з міста Сарни Рівненської області - це волонтер Станіслав Мичка та його дружина.

Трагедія сталась 22 вересня. Літак летів з Греції у Румунію, - пише Рівне.Вечірнє.

47-річний Станіслав летів в літаку разом зі своєю дружиною. У Греції вони були на відпочинку. Подружжя приїхали з міста Сарни.

Надлегкий приватний літак CT2K, на якому летіли Станіслав з дружиною, прямував з Александруполіса в Бухарест спільно з іншим таким же бортом. Другий літак благополучно дістався до пункту призначення. Його пасажири і повідомили диспетчерам в Софії про те, що втратили спочатку візуальний контакт, а потім і зв'язок з першим літаком. Пізніше літак, що розбився, на якому летіли Станіслав з дружиною, знайшли в префектурі Родопи.

"Причину події поки ніхто не повідомляє. Сказали чекати результатів експертизи. Мені про трагедію повідомили в консульстві. Зараз оформляються свідоцтва про смерть, тіла готують до відправки... Про те, як сталася трагедія, поки знаю не більше, ніж написано в інтернеті", — розповів син загиблих Сергій.

Сергій розповів, що батько давно займався волонтерством. З тих пір, як в країні почалася війна, Станіслав разом з дружиною допомагав української армії.

"Тато постійно їздив в зону АТО на передову. Купував для військових джипи, забезпечував ремонт військової техніки, яка перебувала на базі озброєння в Сарнах. Крім того, батько допомагав сиротам. Щороку за свій рахунок будував їм будинки. Він це робив для сиріт, які в 18 років поверталися з інтернатів і дізнавалися, що їх будинки місцева влада комусь віддала або успішно продала. У сільраді їм говорили, мовляв, нічим не можемо допомогти, їдьте на заробітки. Тато вирішив, що так не буде. Чи не шкодував ні грошей, ні сил. А військовим він допомагав з 2014 року — з тих пір, як на сході почалися бойові дії. Хлопці з АТО знали: варто їм подзвонити і сказати, що щось потрібно — батько тут же відправляв посилку", — розповів Сергій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці люди з великоі букви!
Хай земля ім буде пухом!
Відповісти
Це пара яка ніколи не відверталася від людської біди і завжди були за справедливість
Відповісти
Останні новини
В авіакатастрофі у Греції загинуло подружжя з Рівненщини
25 вересень, 2017, 13:58