У «Карпат» із фанатами – «мовчазна війна»

У «Карпат» із фанатами – «мовчазна війна»
У неділю, 24 вересня, львівські «Карпати» вдома приймали одеській «Чорноморець». Ця гра була після кубкового матчу у Івано-Франківську 20 вересня, який закінчився побоїщем за участі фанів. Дісталося навіть футболістам – по обличчю отримав Артем Федецький.

Однак на цьому «протистояння» між клубом та фанатами не закінчилося. По дорозі до Львова автобус з футболістами зупинили фанати. У клубі та поліції заявили – нічого не сталося. Хоча на місце події прибув спецназ. Зовсім інша версія подій – у фанатів, - пише zaxid.net.

На матч у неділю фанати прийшли. Однак вони мовчали. Лише вивісили банери «6 років ганьби», «A.C.A.B.», «Ми – Карпати, ви – заробітчани», «Риба гниє з голови, а Карпати з носа». Варто зазначити, що «Ніс» – прізвисько гендиректора клубу Юрія Дячука-Ставицького. Жодного іншого банеру не було.

Єдине, що було чутно від фанатів – вибухи від чималої кількості піротехніки. Арбітру матчу навіть довелося на декілька секунд зупинити матч після того, як вибух пролунав неподалік воротаря «Карпат» Романа Мисака.

Така мовчанка тривала до 60 хвилини. Тоді знову залунали звичні «заряди» – кричалки фанатів. Однак гімн на 88 хвилині так і не заспівали.

Зазвичай після матчу футболісти йшли дякувати фанатам. Якщо погана гра – то лише до воріт, якщо вдалий підсумок матчу – то могли і поговорити ближче, перестрибнувши рекламні банери. Однак останні рази таке спілкування закінчувалося не надто вдало. Після розгромної поразки від «Вереса» футболістів змусили зняти футболки.

Однак в матчі проти «Чорноморця» команда одразу пішла з поля після фінального свистка, навіть не подякувавши присутнім на трибунах. Їх в цей дощовий вечір зібралося не так і багато – 1262 людини. Фанати на це почали кричати «Ми – Карпати, ви – г**но».

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Карпат» Сергій Зайцев на питання про те, чому футболісти не подякували фанатам, відповів: «За що подякувати? А фанати нормально з нами спілкуються?».

На питання про те, чи не планується зустріч з фанатами, щоб вирішити «наболілі проблеми», відповідь була не менш лаконічна.

«Чому ми повинні з кимось зустрічатися? Є межа. Так також слід найти спільну мову. А не влаштовувати те, що вони влаштовують. Всі дорослі людини, і повинні все розуміти», – заявив Сергій Зайцев.

Після матчу вихід команди оберігала чимала кількість правоохоронців. Однак фанатів, які могли б «зашкодити» команді, навколо не було. Вони тихо розійшлися одразу після гри. яка закінчилась з рахунком 1:1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Карпат» із фанатами – «мовчазна війна»
25 вересень, 2017, 19:20