Штраф і громадські роботи: ковельчанку покарали за нецензурну лайку

Штраф і громадські роботи: ковельчанку покарали за нецензурну лайку
Жінка у стані сп'яніння вчинила сімейний скандал, в ході якого ображала рідних, зокрема свого чоловіка нецензурними словами, чим вчинила насильство в сім'ї. Пригода трапилась ранком 6 серпня 2017 року.

Про це повідомляється в судовій справі, яку розглянув Ковельський міськрайонний суд, - пише Район.Ковель.

На судовому засіданні жінка визнала свою винуватість, пояснила, що вона з відома чоловіка відпочивала у нічному закладі, де вживала спиртне. Вона попросила чоловіка забрати її додому, однак, останній такого не зробив. Прийшовши додому, вона не досягла взаєморозуміння з чоловіком. Чоловік її штовхнув першим та вона, розхвилювавшись, викликала поліцію. Чоловік також викликав поліцію.

Жінка на суді запевняла, що вона сварилась з чоловіком, однак, нецензурно на адресу останнього не виражалась. На зауваження поліцейського реагувала належно, однак, поліцейські вели себе неналежно, а чоловік, який займається ремонтом автомобілів, задля незаконного притягнення до адмінвідповідальності її пообіцяв поліцейському незаконну винагороду. Її 10-річна дочка повідомила поліцейському про те, що сварку розпочала вона після того, як її вдарив чоловік потерпілий у справі.

В свою чергу чоловік на суді розповів, що він прибув у нічний заклад, але дружину додому не забрав, так як вона продовжувала відпочинок та спілкування з компанією. Коли він прибув додому, дружина була вже вдома. Заперечив слова дружини, що він її бив та пропонував поліцейським неправомірну вигоду, що пізніше підтвердив свідок поліцейський.

Наразі вони помирились, він дружину простив.

Зрештою, за п`яний скандал ковельчанці суд призначив адміністративне стягнення у вигляді 30 годин громадських робіт та судовий збір в сумі 320 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «ПортCity» - вигідні знижки*
27 вересень, 2017, 17:45
Штраф і громадські роботи: ковельчанку покарали за нецензурну лайку
27 вересень, 2017, 17:37