У Луцьку дітей навчали заощаджувати енергію

У Луцьку дітей навчали заощаджувати енергію
27 вересня місто Луцьк відсвяткувало Дні сталої енергетики, які передбачають популяризацію раціонального використання енергетичних ресурсів серед мешканців.

Крім цього, Дні енергії – чудова нагода представити кращі місцеві напрацювання у сфері енергозбереження, зменшення викидів СО2 та захисту клімату, - інформують організатори.

У рамках Днів сталої енергетики Громадянська мережа ОПОРА спільно з департаментом економічної політики Луцької міської ради провела для молоді цікаві заходи.

Першим заходом став екологічний брейн-ринг «Енергозбереження – це просто», проведений серед восьмикласників луцьких шкіл. Участь в інтелектуальній грі взяли навчально-виховний комплекс №9 (команда «Different»), гімназія №4 (команда «Duracell») та природничий ліцей №7 (команда «Ековей»). Переможцями брейн-рингу стали вихованці НВК №9.

Учасники випробували знання щодо екології, енергозбереження та альтернативних джерел енергії. Молодь відповідала на питання про збереження енергетичних ресурсів в домашніх умовах, давала назви міжнародним екологічним знакам, а також називала поради стосовно збереження довкілля.

Після цього для наймолодших ОПОРА продемонстровала мультфільм «Добре світло», який пропагує використання енергозберігаючих лампочок. Крім того, на малечу чекала відкрита лекція на тему «Енергозбереження вдома: прості поради для кожного». Активісти та дітлахи обговорити правила заощадження енергоресурсів та правильного поводження з побутовими прилади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку дітей навчали заощаджувати енергію
28 вересень, 2017, 12:14