У Луцьку покажуть фотоісторії про Героїв

У Луцьку покажуть фотоісторії про Героїв
У Луцьку презентують фотовиставку «Якби не війна».

Відкриття відбудеться у суботу, 30 вересня, о 13:00 у Волинському академічному театрі імені Тараса Шевченка.

побачити світлини можна із 30 вересня до 7 жовтня із 10:00 до 16:00.

Вхід вільний.

122 історії, 146 Героїв, 8 блоків волонтерського фотопроекту «Якби не війна» - це історії життя 97 «звичайних» людей, які живуть серед нас. І про життя 25 янголів, які спостерігають за нами з небес.

Історії про те, як війна калічить тіла, але звеличує душі. Історії про те, як отримані важкі травми – не привід опускати руки. Про людей, які попри все не втрачають здатності любити і мріяти. Історії про кохання всупереч війні.

Історії про те, що не обов’язково бути військовим, щоб захищати свою землю. А також не обов’язково бути чоловіком, щоб тримати зброю в руках. Так само, як не обов’язково бути українцем, щоб захищати Україну. Історії про тих, хто віддав найцінніше, що в них було – життя.

На презентації організатори виставки рокажуть про історію створення, познайомлять з учасниками та презентують книгу про 122 історії людей, зображених на світлинах.

На виставці буде реалізовуватись книга «Якби не війна» з повними історіями героїв на світлинах. Кошти волонтери спрямовують на допомогу пораненим у шпиталях, родинам загиблих та на потреби хлопцям на передову.

Фотовиставка складається з восьми тематичних блоків, в кожному з яких від 12 до 25 світлин: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, невідомі герої та блок з 12 Героями, які вже ніколи не будуть з нами. Це обличчя, історії, пам’ять та мрії Героїв сучасної України.

Ось уже півроку виставка подорожує містами України, її вже бачили у містах східного, центрального і північного і південного регіонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.