Муніципали оголосили війну рекламі на луцьких зупинках

Муніципали оголосили війну рекламі на луцьких зупинках
Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міськради дали 4 днів підприємцям, аби ті прибрали із зупинок громадського транспорту незаконну рекламу.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці муніципалів у Facebook.

Виявлення незаконнох реклами на фасаді торгового павільйону на зупинці на проспекті Молоді, 19 б спонукало працівників департаменту муніципальної варти Луцької міської ради провести детальний огляд кіосків на зупинках.

«Щодня, очікуючи на маршрутні таксі та тролейбуси, на зупинках збирається велика кількість лучан та гостей міста, тому такі місця повинні бути охайні та не занедбані», - стверджують муніципали.

Втім, навіть неозброєним оком помітно, що далеко не всі зупинки, де розміщені павільйон, знаходяться в належному стані. Підприємці самовільно, без дозвільних документів обклеюють фасади рекламними плакатами, банерами та вивісками, що суперечить чинному законодавству та порушує естетичний вигляд зупинок громадського транспорту.

«Прізвища підприємців-порушників та адреси їх магазинів ми опублікуємо пізніше, а зараз активно видаємо приписи на добровільне виправлення ситуаціх ФОПами і попереджаємо, що сума штрафу за розміщення незаконної реклами на фасадах торгівельних точок на зупинках громадського транспорту становить 1700 гривень і надаємо 4 дні виправити ситуацію», - заявили у департаменті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАХААААХА не смішіть мої тапочки
Відповісти
Останні новини
Муніципали оголосили війну рекламі на луцьких зупинках
29 вересень, 2017, 08:00