Лучанам пропонують поєднати пиво і Різдво. ФОТО

Лучанам пропонують поєднати пиво і Різдво. ФОТО
Новий екскурсійний пивний тур для лучан пропонує ТМ «Львівське». Крім того, компанія спеціально для шанувальників пива презентувала його ексклюзивний сорт – «Львівське різдвяне».

Директор Львівської пивоварні Роман Головня розповів, що пивне різдвяне «ноу-хау» - «Львівське різдвяне» - то відновлення давніх традицій. «Кажуть, традиційно на Різдво львівські пивовари варили особливе пиво. Ним частували найдорожчих гостей і колядників, чиї побажання несли в оселю злагоду й достаток. Темне пиво з карамельним ароматом та пряними різдвяними спеціями презентуємо і ми», - сказав Роман Головня.
Директор Львівської пивоварні Роман Головня
Директор Львівської пивоварні Роман Головня

З його слів, аби скуштувати ексклюзивний сорт пива, потрібно поквапитися, бо пивоварня виготовила його у лімітованій кількості. Мовляв, різдвяне пиво з’являється лише раз на рік.


Густина нового пива становить – 11,6%, а вміст спирту – не менше 3,9%. Лімітована серія випускається у скляних півлітрових пляшках, а придбати її можна приблизно за 5 гривень.


Роман Головня запевнив, що пиво і Різдво – то не лише поєднувані речі, а й явище, яке стало давньою традицією для багатьох народів світу. Різдвяне пиво з давніх давен виготовляють у різних країнах, особливо воно популярне у Європі. Відтак таку традицію «Львівське» започаткувало і в Україні.



Під акомпанемент різдвяного пива «Львівське» запрошує на новий екскурсійний пивний тур - «Мандрівка з пивом «Львівське». Оригінальна екскурсія поєднує в собі історичні легенди, гумор, дегустації та зустріч із таємничими «батяриками» - скульптурами чоловічків, які заховались у найцікавіших закапелках старого міста.

Пивний тур розпочинається в центрі міста, на площі Ринок, де гід розповідає присутнім про головні віхи історії пива у Львові. Екскурсанти почують історію появи Львівської броварні, дізнаються про батярську субкультуру, познайомляться із п’ятьма скульптурами батяриків біля центральних кав’ярень і ресторанів Львова та побачать перший в Україні пам’ятник львівським броварям. Завершується пивна екскурсія за келихом першого українського пива в єдиному в Україні Музеї пивоваріння, розташованому на Львівській пивоварні. Орієнтовна тривалість туру - 3 години.

Замовити пивний тур від «Львівського» можна за тел.: +38 032 294-97-97; +38 067 373-89-00 (EN, PL); +38 098 453-58-87 (RU, UA), - або за електронною адресою: [email protected]

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рекламний піар-не більше!!!
Відповісти
А що ще Лучанам крім,як набухатисЯ,можуть толкового на свято запропонувати?????????????
Відповісти
Останні новини
Лучанам пропонують поєднати пиво і Різдво. ФОТО
20 грудень, 2012, 14:50