Жінки-вчителі на передовій: історія однієї долі педагога

Жінки-вчителі на передовій: історія однієї долі педагога
День вчителя відзначали і на передовій в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба 14-ої окремої механізованої бригади на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, відзначили Наталію Піддубну – молодшого лейтенанта, заступника командира підрозділу з морально-психологічного забезпечення. А в минулому вчителя музики - хормейстера, яка 8 років віддала роботі в школі.

"Бійці в підрозділі про неї говорять з неймовірною теплотою й гордістю: «Володимирівна - наша квіточка». У їхніх словах відчувається повага й довіра. І Наталка за своїх хлопців стоїть горою. В потрібний момент підтримає, поспівчуває, розрадить, а якщо наробив збитків, то й, як мовиться, висповідає так, що мало не здасться", - йдеться в дописі.

На запитання, як сприйняв чоловічий колектив жінку, та ще й офіцера, Наталія відповіла:

"Скажу відверто, спочатку остерігалися. Я прийшла служити 23 серпня, якраз на День Прапора, а вже через 4 дні поїхала на полігон, у свій підрозділ. І ось там і відчула певну пересторогу щодо себе з боку хлопців. Взагалі, довіру чоловіків завоювати непросто, а тим паче, справжніх воїнів. Я цікавлюся психологією, якою захопилася ще під час навчання в виші. Але то була теорія. А тут - колосальна практика! Проводимо з хлопцями різноманітні тренінги, співбесіди, а головне, в нас живе спілкування".

А ще в житті та в серці Наталії Піддубної є дві найголовніші людини: чоловік та 5-річний синочок.

"Через 10 років подружнього життя мій чоловік таки здався і погодився на те, аби я пішла служити в армію. Це була моя мрія з дитинства. Мій чоловік пожежник, і поєднувати службу з вихованням сина та домашніми клопотами моїм хлопцям, коли залишилися вдвох, спочатку було важко. Але тепер усьому дають раду! Ще й мене підтримують. Знаєте, що найбільше додає сил? Слова мого маленького сина, який сказав мені, коли вперше їхала в АТО: «Якщо ти там дійсно треба, то їдь!», - розповіла жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини міста першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також слідкувати за нашим сайтом можна у Twitter та Google+.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і таки да,додати,що і не тільки день вчителя,а ще й день музики,так сказати...І щоб коротко-це той самий випадок,коли треба відразу з третього- прямо в голову,прямо в лоб і щоб навіть рука не дрогнула,як і тій,завдяки якій у декого крила виростають...
Відповісти
Останні новини
Жінки-вчителі на передовій: історія однієї долі педагога
02 жовтень, 2017, 08:01