Ковельський ветсанзавод: з відходів зробили борошно

Ковельський ветсанзавод: з відходів зробили борошно
Протягом декількох останніх місяців із відходів на ковельському ветсанзаводі виготовили 15 тонн кісткового та м’ясо-кісткового борошна.

Про це йшлося сьогодні, 2 жовтня, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, - пише Волинська правда.

Начальник головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богдан Лозинський розповів, що продаж частини виготовленого із відходів борошна дав можливість виплатити працівникам заводу зарплату за липень. Натомість наразі залишається ще заборгованість за серпень та вересень.

Щоправда, є деякі домовленості про продаж ще частини виготовленого борошна, що дасть змогу виплатити ще частину зарплати.

Нагадаємо, що усього на ліквідацію екологічного лиха, спричиненого діяльністю ковельського ветсанзаводу, виділили 17 мільйонів гривень. Натомість 5 мільйонів вже на рахунку Ковельської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини міста першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також слідкувати за нашим сайтом можна у Twitter та Google+.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.