На Фабриці святого Миколая у Луцьку згуртували майже півтисячі волонтерів. ФОТО

На Фабриці святого Миколая у Луцьку згуртували майже півтисячі волонтерів. ФОТО
Фабрика святого Миколая у Луцьку зібрала 460 волонтерів – переважно студентів.

Фабрика святого Миколая розпочала роботу 6 грудня. Вона відкрилась у рамках щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!».

Взагалі у Луцьку працювало два пункти Фабрики: у навчальному корпусі історичного факультету Східноєвропейського національного університету та у приміщенні Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на проспекті Соборності.

Фабрика святого Миколая – це благодійний проект, головна мета якого – зібрати подарунки, які будуть вручені під час новорічно-різдвяних свят для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Як розповіла організатор акції Оксана Лойко, Фабрика працювала щоденно з 9:00 до 20:00 (крім неділі). Сюди усі небайдужі приносили солодощі, дитячі книжечки, канцелярське приладдя, іграшки тощо.

«Тільки у переддень Дня святого Миколая, 18 грудня, наші волонтери вручать подарунки семи сотням діток. Ми розвозимо їх діткам по домівках», – розповіла Оксана Лойко.

Довідка

Організатори акції: Волинська обласна молодіжна громадська організація «Центр Ефективної Комунікації», Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Волинська обласна молодіжна громадська організація «Студентська Рада Волині», Студентська рада та Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці!
Відповісти
Ми вчора з дочкою їхали у маршрутці і до нас підійшов один молодий хлопчина і вручив моїй доньці іграшку м'яку. Я,скажу чесно ,була дуже розчулена. Хочу ще раз подякувати цим молодим людям , які роблять приємні речі для малечі та дарують тепло оточуючим. Молодці!!!!!
Відповісти
Останні новини
На Фабриці святого Миколая у Луцьку згуртували майже півтисячі волонтерів. ФОТО
18 грудень, 2012, 18:40