Жителів Рівненщини зі снігу визволяють танками. ВІДЕО

Жителів Рівненщини зі снігу визволяють танками. ВІДЕО
Жителів 14 сіл на Рівненщині зі снігових заметів визволяють танками.

Від суботи люди заблоковані у власних домівках, шляхи засипані снігом, пише expres.ua з посиланням на ICTV.

Селяни бояться, що про них забули, вже третій день їм не везуть навіть хліба. Рятувати зі снігової пастки їх почали лише у понеділок, 17 грудня, МНСники направили в Корецький район важку техніку.

«Залучено великий артилерійський тягач типу «БАТ-2» для розчищення доріг Рівненської області, протягом 3-х днів пройдено 250 км і розчищено шляхи до 28 населених пунктів», - зазначає начальник оперативно-координаційного центру ТУ МНС в Рівненській області Богдан Данилюк.

Під товщею снігу тріщать дахи. В Острозі на Рівненщині не витримав дах житлової 2-поверхівки. Люди не постраждали, мешканців восьми квартир тимчасово прихистили родичі та друзі.

Вивели БТР і на дороги Хмельниччини. Ними енергетики добираються до засніжених сіл, що залишилися без світла. Спецтехнікою вже розчистили міжнародні траси, і взялися за місцеві дороги.

Біля шляхів працюють екстрені пункти обігріву. Щодоби до МНС дзвонять до тисячі людей – переважно просять витягнути з кюветів і снігових кучугур. Рятувальники допомогли добратися до пологових будинків п’ятьом породіллям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: стихія, МНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фотка прикольна-"Морозко"!Може й нам перейняти приклад рівненчан: вивезти на Віннеченка із військового музею всю техніку і пройтися нею по тим припаркованим серед дороги автомобілях!!! Ото КОМУСЬ наука буде!!!!!!!
Відповісти
В музеї техніка не жива, а от з Володимира парочку танків пригнати - було б непогано :)
Відповісти
У МЧС должна быть техника. На трассе Черновцы-Тернополь в воскресенье видел машину разграждения возле Чорткова. Как для воскресенья, дорога была вполне проезжая.
Відповісти
Сьогодні зранку в сторону Луцька на платформі повезли гусеничного БАТа
Відповісти
Останні новини
Жителів Рівненщини зі снігу визволяють танками. ВІДЕО
19 грудень, 2012, 10:55