У трьох дитсадках Луцька завершуються ремонти

У трьох дитсадках Луцька завершуються ремонти
Завершуються ремонтні роботи в трьох дошкільних навчальних закладах Луцька.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

ДНЗ №21 відвідує 246 дітей, які розділені на 12 груп. За словами завідувача Олени Борисової, це заклад інтегрованого типу, у якому особливу увагу приділяють дітям із вадами розвитку. Зараз у садку працює 4 групи для дітей із вадами зору, 1 група - для дітей з вадами розвитку опорно-рухового апарату і ще одна - діти із затримкою психічного розвитку. Та вони не відокремлені від здорових дітей, яких також налічується 6 груп. Усі діти навчаються та відпочивають разом.

Тут триває облаштування нової огорожі. Дитсадок збудували у 1988-му році. Дотепер його територія була прохідною. Тому задля безпеки дітей та працівників закладу виникла потреба відгородити територію. На виготовлення огорожі довжиною 142, 8 метрів з міського бюджету було спрямовано 300 тисяч гривень. Роботи планують завершити до кінця жовтня.

Окрім цього, є потреба облаштувати нове дорожнє покриття для комфортних прогулянок дітей.

У ДНЗ №22 цьогоріч вдалось вирішити проблему із водопостачанням - за кошти міського бюджету вдалося замінити труби, а на залишкові кошти придбали три теплові радіатори на першому поверсі. На ці роботи було виділено 70 тисяч гривень. Ще 80 тисяч гривень із бюджету міста було спрямовано на встановлення 17 енергозберігаючих вікон у навчальних кабінетах, спортзалі, медичному кабінеті, пральні та харчоблоці.

Решту вікон планують замінити, залучивши батьківські кошти та кошти фонду розвитку закладу.

У цьому закладі ремонту потребує дах. На ремонт покрівлі з міського бюджету передбачено кошти у сумі 80 тисяч гривень. Зараз капітальний ремонт даху відбувається у сусідньому ДНЗ №23. Після його завершення ремонт покрівлі розпочнеться й у ДНЗ №22.

Завідувач закладу Ірина Сарнавська розповіла, що із депутатського фонду депутата Миколи Романюка виділено 45 тисяч гривень на встановлення зовнішнього освітлення території ДНЗ №22 та №23.

У ДНЗ №23 тривають роботи із капітального ремонту покрівлі загальною площею 1300 квадратних метрів. У 2017-му році із міського бюджету на капітальний ремонт даху у ДНЗ №23 було виділено 500 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У трьох дитсадках Луцька завершуються ремонти
03 жовтень, 2017, 17:20