Пластилін, поп-корн та ЗавтраMan: як у Луцьку «продавали» громадські організації

Пластилін, поп-корн та ЗавтраMan: як у Луцьку «продавали» громадські організації
У Луцьку відбувся «Ярмарок громадських організацій», в якому активним людям можна було «продатися» в організацію, що припала їм до душі.

Свій «товар» на ярмарку представляли більше 10 молодіжних організацій у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки у середу, 4 жовтня.

Активісти «Молодіжного Центру Волині» влаштували «Ярмарок проектів та молодіжних організацій», який відбувся в рамках навчального проекту «Lutsk Explore/sion». Організатори хотіли привернути увагу молоді до громадської діяльності, мотивувати та на практиці показати роботу молодіжних організацій.

Перед початком ярмаркування присутнім розповіли про досвід роботи координатор волонтерів ООН в Україні UN Volunteers in Ukraine Зузана Заланова.

Громадські організації представили себе з різних сторін, зокрема, ГО «Айна Бера» принесла лицарські обладунки, ГО «ІМАГО» ліпили з пластиліну мультяшних героїв, а активісти «Активна Громада» робили фотосесії із персонажем ЗавтраMan.

Так, свої цікавинки показували «Lutsk Explore/sion», Луцький «Пласт» , Олена Кравчук, ФРІ Луцьк \ Фундація Регіональних ініціатив, Федерація Дебатів України.Волинь, VisitLutsk.com, NGO "JoY", Айна Бера Луцьк, ІМАГО / IMAGO, EnglishOK, Активна громада Луцька, Національний Альянс та інші.

Перед початком ярмаркування присутнім видали спеціальну валюту - «лайки», які студенти могли віддати громадські організації, яка їм припала до душі. Натомість організації пропонували студентам свій товар: поїздки, нові знання та навички, цікавий досвід та стажування.

До слова, ярмарок - це лише один із етапів проекту. На першому етапі студентів навчали лідерства, комунікації, публічних виступів, волонтерства та саморганізації, а також плануванню проектів.

Другим етапом став ярмарок. На третьому етапі для студентів пропонують стажування в тих організаціях, до яких «продалися» на ярмарку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пластилін, поп-корн та ЗавтраMan: як у Луцьку «продавали» громадські організації
04 жовтень, 2017, 17:33