Мерія Ковеля та служба зайнятості реалізовуватимуть спільні програми

Мерія Ковеля та служба зайнятості реалізовуватимуть спільні програми
Міська влада Ковеля та служба зайнятості об’єднують зусилля для реалізації спільних програм

Про послуги служби зайнятості, інноваційні підходи в її діяльості йшлося під час зустрічі міського голови Олега Кіндера з директором Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігорем Приймаком, - інформує прес-служба Ковельської міської ради.

У ході розмови обговорювалися проблемні питання та шляхи їх вирішення. Окрема увага була приділена можливості організації громадських робіт на території міста та передбачення необхідних коштів в місцевому бюджеті на їх фінансування у наступному році.

До відома, на обліку в Ковельському міськрайонному центрі зайнятості перебуває 1312 осіб. Станом на 1 жовтня до участі у громадських роботах було залучено 156 осіб та використано коштів Фонду ЗДССУВБ у сумі 173,3 тис. грн. Таким чином, у безробітних був шанс отримати не лише додаткову матеріальну підтримку, але й зробити свій внесок у розвиток і добробут свого населеного пункту.

У ході розмови сторони домовилися впродовж місяця спільно визначитись з видами громадських робіт, які будуть суспільно корисними і відповідатимуть інтересам міста, переліком підприємств, за участю яких це буде організовано та підготувати відповідний проект рішення на чергове засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради на затвердження.

Крім цього, обговорювалися ряд інших, не менш важливих питань соціально-економічного життя міста, зокрема заходи в рамках Програми розвитку малого та середнього бізнесу та діяльності Центру розвитку підприємництва при Ковельському міськрайонному центрі зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мерія Ковеля та служба зайнятості реалізовуватимуть спільні програми
05 жовтень, 2017, 18:28