«Справедливість» скликає волинян 17 жовтня в Київ*

«Справедливість» скликає волинян 17 жовтня в Київ*
Волинян закликають 17 жовтня їхати до Києва, аби підтримати вимоги до Верховної Ради: створити Антикорупційний суд, ухвалити новий виборчий закон та скасувати недоторканість депутатів.

Про це 5 жовтня заявив голова Волинського осередку "Громадсько-політичного руху "Валентина Наливайченка "Справделивість" Назар Романюк, який прийшов з півсотнею прихильників руху на мітинг з нагоди візиту Михеїла Саакашвілі.

Під час виступу він зауважив, що Україна переживає останні дні демократії, а чинна влада все більше стискає в лещатах свободи громадян.

"Один з шансів розбити ці лещата ми маємо 17 жовтня в Києві. Закликаю всіх волинян їхати в Київ та підтримати вимоги опозиції: створити Антикорупційний суд, прийняти новий виборчий закон і найважливіше - скасувати депутатську недоторканість", - сказав Романюк.

Нагадаємо, опозиційні політичні сили об'єдналися, аби вимагати у Верховної Ради виконати згадані вимоги. Зокрема, й рух Валентина Наливайченка "Справедливість".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нині рагулі в пошанівці...
Відповісти
підтримую вас Назар Васильович , ми з вами!!!
Відповісти
Ці "лещата" можемо розбити лише коли всі об'єднаємся, а наших депутатів,яким завжди усе з рук сходить-треба повернути на землю... ми всі рівні не потрібна їм депутатська недоторканість,якщо їм немає що приховувати...
Відповісти
Говорити можна багато,а робити... Волинь, давайте дійсно зробимо це для Нас,для нашого майбутнього.Це Наше право- змінювати закони для хорошого життя наших дітей...Ми вибираємо владу,а не влада вибирає Нас.
Відповісти
І хтось ці всі акції фінансує, дощ іде, порожня площа, а за 2 години до початку вже 50-70 студентів прапорцями махають, на сходах Драмтеатру "масовку" роблять...нічого не міняється, народ хаває, вони його ще в президенти висунуть, ніби українців достойних немає. Політику роблять гроші, а не люди. Тому олігархи у ВР і керують. Тому кордони безкарно паплюжать.
Відповісти
Останні новини
«Справедливість» скликає волинян 17 жовтня в Київ*
05 жовтень, 2017, 19:50