Нардеп у Луцьку виганяє з офісу партію Яценюка

Нардеп у Луцьку виганяє з офісу партію Яценюка
«Фронт змін» виселяється із офісу на вулиці Рівненській, 85 у Луцьку: причина в тому, що власник приміщення – нардеп Сергій Мартиняк – вирішив не продовжувати договір оренди.

Про це у коментарі IA ZIK розповів депутат Луцької міськради Олександр Пиза.

Депутат підтвердив виданню інформацію, що «Фронт змін» виїжджає зі свого офісу на вулиці Рівненській й Луцьку. Щоправда, з його слів, цей офіс орендує офіційно не партія, а громадська недержавне об’єднання.

«Невелике уточнення: приміщення на вулиці Рівненській, 85 орендує громадська організація «Фронт змін», керівником якої я є. Термін оренди закінчується 31 грудня 2012 року. За місяць до закінчення оренди сторони повинні подати письмово один одному або пропозиції пролонгації, або пропозиції закінчення дії договору», – заявив Пиза.

«Фізична особа Мартиняк Сергій Васильович надав листа, в якому пише, що не буде пролонговувати термін договору. Тому ми змушені шукати інше приміщення. Це відбулося у прогнозованому порядку. Ми виконуємо всі технічні вимоги стосовно виселення і готуємо приміщення до передачі», - пояснив він.

За словами депутата, у цій ситуації немає політичної складової. «Особисто ми в нормальних стосунках. Я не скажу, що ситуація ідеальна, але я задоволений, що вдалося Сергію Мартиняку не вступити до фракції ПР», – каже він.

Довідка


Сергій Мартиняк є власником агропромислової групи «Пан Курчак». На парламентських виборах ішов самовисуванцем та переміг в одномандатному виборчому округу № 20 із центром у Горохові. Тут його основним конкурентом був кандидат від Об’єднаної опозиції Роман Карпюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це приватна власність і не важливо яке прізвище і хто власник! Не хоче продовжувати - це його особиста справа! А Пизі нема чого "плакатись", скаржитися та піаритись, що він постійно останнім часом і робить! Як політична діяльність псує людей!:(
Відповісти
Ну і, бля, інформація від Пизи. Як не собачку Жучку розшукує, то з офісу виселяють. Нормальне явище: власник - господар. Я б Пизу теж жодного дня не тримав би. Наступною інформацією від нього можуть надійти "факти", що в мишки хвостик не шилом, а веслом, як в бобра. І якось треба з цим боротись. Стиль цієї одіозної людини - вибрати доволі "вузьку" тему, аби забезпечтии високий рівень дискусії, чи з нічого роздути щось. Це ж треба так себе дешево виставляти!
Відповісти
ВЛАСНИК МАРТИНЯК? А де книжковий магазин поділи? На ковбасу пішов?
Відповісти
книжкові магазини зло
а партійні кубла і бари добро
Відповісти
Ну чого Пизи вчепились? Він же мовчки, пішов від Курчака, мовчки йде й з офісу. Курчаку ФЗ вже не треба, він, певно розраховував собі якусь підтримку для депутатства мати від кроліководів. А тепер - сам депутат, і йому як солов`ю... Партайгенози - як занози, їх терплять мільйонери до виборів, а піля виборів - вони нікому не тра...
Відповісти