У Волинській ОДА «переформатовують» департамент

У Волинській ОДА «переформатовують» департамент
Через заплановану передачу доріг на баланси областей у Волинській облдержадміністрації відбудеться реорганізація департаменту інфраструктури та туризму.

Його реорганізують протягом жовтня, повідомили під час оперативної нарди в ОДА 9 жовтня.

Заступник директора департаменту інфраструктури та туризму Віктор Довгополюк повідомив, що у рамках децентралізації йде передача управління дорогами загального користування на місця. Передача доріг на місцевий рівень має сприяти ефективному управлінню. Департамент отримає великий об’єм робіт – 4399,5 км доріг.

Департамент розробив проект структури, до якої увійшло новостворене управління економіки та фінансів. Тож департамент тепер складатиметься з управління транспорту та інфраструктури, управління економіки і фінансів, управління капітального будівництва і сектору з туризму.

Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що відкритим лишається питання укомплектування кадрами. Відповідну інформацію скоро розмістять на сайті ОДА, аби запросити на роботу фахівців. Продовжать також оснащення департаменту технікою, аби справно впоратися із обслуговуванням доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Волинській ОДА «переформатовують» департамент
09 жовтень, 2017, 11:43