Через контрабанду цигарок у чоловіка вилучили автівку

Через контрабанду цигарок у чоловіка вилучили автівку
Волинські митники на посту Доманове конфіскували у громадянина автомобіль через виявлений тайник для контрабанди цигарок.

Про це інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Слідуючи з Республіки Білорусь через митний пост «Доманове», громадянин В. заїхав на «зелений коридор», стверджуючи, що не везе з собою жодного товару.

Проте під час повного митного огляду його автомобіля волинські митники виявили в салоні під другим рядом задніх сидінь переобладнаний з місця для інструментів тайник, де знаходилось 300 пачок цигарок марки «Магнат».

Додатково під обшивками панелей боковин транспортного засобу виявлено ще по 100 пачок підакцизного товару, ввезення якого на територію України обмежене відповідно до ч.1 ст. 378 та ст.. 376 Митного Кодексу України.

Крім того встановлено, що цей же громадянин протягом 2017 року уже притягався до відповідальності за подібне правопорушення.

За неодноразове приховування товару від митного контролю способом, що утруднює його виявлення та з використанням спеціально пристосованого сховища, у громадянина вилучено не тільки цигарки, але й автомобіль.

За рішенням суду громадянина чекає штраф в розмірі 200 відсотків вартості товару з конфіскацією товару та транспортного засобу, що використовувався для переміщення предметів порушення митних правил.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через контрабанду цигарок у чоловіка вилучили автівку
10 жовтень, 2017, 10:43