Яндекс з'ясував, що українці запитували про апокаліпсис

Яндекс з'ясував, що українці запитували про апокаліпсис
Інтернет-пошуковик Яндекс провів дослідження, під час якого встановив, які питання про кінець світу найбільше цікавили українських користувачів.

"Українці почали активно цікавитися "кінцем світу" ще наприкінці жовтня. А до останнього тижня листопада про нього запитували вже більше 15 тисяч разів на добу. У грудні щоденна кількість запитів зросла майже до 20 тисяч", - йдеться у повідомленні компанії, пише Корреспондент.

За даними дослідження, 66% усіх запитів українців про кінець світу - це досить загальні питання: кінець світу 2012; новини про кінець світу. Приблизно в 17% випадків користувачі хотіли знати, що ж буде і чи буде взагалі: кінець світу 2012 21 грудня що буде в Україні; чи правда, що буде кінець світу.

3% запитів про кінець світу - це питання про точну дату і час події: коли буде кінець світу; 21 грудня 2012 кінець світу о котрій. 2% - спроба знайти інформацію про скасування кінця світу: кінець світу 2012 скасовується; кінця світу в 2012 не буде.

Інші запити (близько 12%) - це пошук фільмів, телепередач, музики, анекдотів, статусів і сонників на апокаліптичну тему: кінець світу 2012 відео, шукаю друга на кінець світу дивитися онлайн.

Приблизно в кожному восьмому запиті про кінець світу українські користувачі Яндексу хотіли дізнатися думку різних авторитетних джерел. Найчастіше шукали коментарі всіляких екстрасенсів і ясновидців (близько 5% всіх запитів), наприклад: кінець світу 21 грудня 2012 пророкування Ванги. На другому місці за популярністю (3%) Оракул Шамбали, Далай-лама та інші тибетські ченці: кінець світу 21 грудня пророкування тибетських лам.

Далі приблизно по 1% запитів з питаннями до вчених кінець світу 21 грудня 2012 думка вчених, а також до представників світових релігій: кінець світу по біблії; що говорить церква про кінець світу.

Думкою винуватців події, індіанців майя, користувачі цікавилися лише в 0,7% запитів: кінець світу 2012 майя.

Зустрічалися і незвичайні запити: наприклад, кінець світу відгуки; смотреть онлайн на кінець світу; якщо кінець світу передбачається в 2012-му році, а олімпіада в сочі - в 2014-му, то навіщо на неї стільки грошей витрачати; "підкажіть будь ласка чи правда, що 10 листопада кінець"; кінець світу тибетська лама," кінця світу не буде я ще заміж не вийшла; приблизні межі, які постраждають при кінці світу; база укриття від кінця світу олігархи; курси з боротьби за живучість при кінці світу.

Згідно з опитуванням, проведеним компанією Research & Branding Group, у можливість кінця світу вірять трохи більше третини українців (34%), тоді як не вірять - 58%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше лазьте по тому Яндексу - вірусняків нахапаетесь!
Відповісти
Останні новини
Яндекс з'ясував, що українці запитували про апокаліпсис
20 грудень, 2012, 19:00