Виділили 300 тисяч на ремонт аварійної дороги на Волині

Виділили 300 тисяч на ремонт аварійної дороги на Волині
У Любешівському районі відремонтують дороги, через поганий стан яких між селами відмінили рух транспортних засобів.

Про це стало відомо 11 жовтня під позачергової дев’ятнадцятої сесії Любешівської районної ради, - інформує прес-служба Любешівської РДА.

Голова райдержадміністрації Олег Кух зазначив, що районна влада докладає максимум зусиль, аби в найкоротші терміни провести грейдерування доріг по району.

"Гроші на це вже виділені: 300 тисяч гривень – Залізницькій сільській раді на ремонт проблемної ділянки дороги від села Залізниця до села Лобна, 100 тисяч гривень – на грейдерування та розчищення доріг району в зимовий період», - розповів він.

Також Олег Іванович зауважив, що до кінця року за кошти обласної державної адміністрації, а це 6,1 млн. грн., заплановано завершити ремонтні роботи дороги села Судче.

Нагадаємо, проблему доріг у селах району порушували під час засідання сесії районної ради 26 вересня. Тоді депутат Юрій Черевко повідомив, що дорога між селами Лобна та Залізниця знаходиться у настільки плачевному стані, що по ній вже взагалі майже неможливо пересуватись легковим автотранспортом. Через це відмінили курсування громадського транспорту на цьому відрізку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Виділили 300 тисяч на ремонт аварійної дороги на Волині
12 жовтень, 2017, 10:56