У 2013 році українцям обіцяють урагани і тропічне літо

У 2013 році українцям обіцяють урагани і тропічне літо
У 2013 році українцям обіцяють урагани, тропічне літо і ранню зиму.

"Очікується непоганий урожай деяких зернових, а також - кукурудзи, соняшника і гречки. Неврожай на картоплю", - впевнена київський астролог Тетяна Тілло, пише ТСН.

Харківський астролог Олена Максимова, в принципі, згодна з такою оцінкою: "Урожай буде, але він навряд чи в повному обсязі дійде до споживачів і до складів. Частина його просто поляже і згниє".

Максимова абсолютно переконана, що погодні умови в Україні зміняться на різко континентальні. "Очікується досить вологий рік з великою кількістю ураганів. Шалений вітер плюс багато опадів. При цьому літо буде гаряче і вологе. Дуже жаркий і агресивний буде липень. Зима настане рано. Осінь буде мокра і холодна".

Також Олена застерігає, цей рік - активного сонця: "Тому не варто планувати відпочинок і відпочивати в якихось спекотних країнах. Це буде сильно бити по здоров'ю".

"Наступного літа можливе якесь стихійне лихо, але до пожеж і повеней ми поступово починаємо звикати, до того ж особливо важких наслідків у вигляді людських жертв я не бачу", - заспокоїв астролог Павло Глоба.

А ось у київського астролога Тетяни Тілло абсолютно протилежна синоптична картина.

"Осінь 2013 року настане рано і буде довго і плавно переходити в зиму. Зима буде тепла з температурою мінус 5-6 градусів, рідко опускатиметься до мінус 15-20 градусів. Випаде багато снігу м'якого і пухнастого. Будуть відлиги, особливо в лютому. Але прохолодна погода протримається до середини квітня. Весну, з буйним цвітінням дерев, і літо будуть супроводжувати зливові дощі і повені, сильний вітер. Вода нашкодить збору врожаю. Літо - прохолодне, температура не перевищуватиме +30 градусів", - переконана вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У 2013 році українцям обіцяють урагани і тропічне літо
21 грудень, 2012, 12:12