Як гріються тварини у Луцькому зоопарку. ФОТО

Як гріються тварини у Луцькому зоопарку. ФОТО
У Луцькому зоопарку нині майже не буває відвідувачів, деякі тварини зимують у своїх вольєрах, а деяких – заховали від холодів.

Як розповіла 21 грудня заступниця директора зоопарку Людмила Денисенко, зима – найважча пора і для звірів, і для самих працівників зоокуточку.

За її словами, від холодів у спеціальні приміщення заховали усіх вразливих до морозу тварин, решта зимують у своїх звичних домівках. Це і леви, і вовки, і дикі кабани, і ведмеді, і копитні.

Але не холод є найбільшою проблемою зоопарку, каже Людмила Денисенко, бо тварини від холоду таки захищені. Бракує коштів на їжу.

«На бюджет 2013 року ми запланували 127 тисяч гривень на корми, 20 тисяч на матеріали для ремонту, 10 тисяч на світло, бо ж у нас все опалюється у холодну пору року. А нам дали тільки на зарплату і 11 тисяч на цілий рік», – каже вона, сподіваючись, що влада міста ще знайде можливість допомогти зоопарку.

Якщо для копитних кормів достатньо, то решта тварин невдовзі не матиме чого їсти. Крім того, зоокуточку дуже не вистачає дрів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не хватає дрів,може ДРОВ.
Відповісти
Боже-який безлад!тільки плачуть за гроші!!!навіть в бідній оселі може бути ідеальний порядок!гнати в шию -дармоїдів,що розвели такий срач на складах...
Відповісти
Ти валянок зрівняв зоопарк з своім бунгалом сільськоі хати це зоопарк диб.л тут потрібно щоб раз профінансували зоопарк повністю а не кидали крихти ,що за підхід ?дають копійки та на резинові чоботи не вистачає коштів для працівників ,вони що босі повині ходити чи що,ти б сам ходив по болоті босим а прид...к,за який розвиток ми можемо думати нашого міста коли таккий підхід типу(якось воно буде,крще так ніж ніяк ,протримаємось...)хватить цьго дибілізму,якщо ми всі хочемо добра та розквіту нашого зоопарку,то ми всі маємо вимагати щоб міська влада ще раз подумала над своім рішенням про зоопарк,до цього потрібно поставитися серйозно ,бо один момент може прийти дана з магадана ,і тепер не собаки голодні будуть бігати по луцьку це пів биди,,,АГОЛОДНІ Льви та ведмеді які не ідять солому чи буряк ,ім мяса треба каші,бо кому потрібне буде левяче чи медвеже містечко без ведмедя чи льва.Улуцькому зоопарку працюють фанати своєі справи та ентузіасти але далеко на ціх речах не доідеш без підтримки громацькості та місцевоі влади ,яку ми доречі звами разом обрали.Ви тільки порахуйте скільки коштуйе кілограм ,я неговорю мяса ,хочаб відходів (мясних)для льва на добу тоді ви все зрозумієте ,а якщо ні ,то 9 машрут і в кінець.


Відповісти
Слухай (по) від того що ти виправив теплліше не стане у вольєрах.
Відповісти
Останні новини
Як гріються тварини у Луцькому зоопарку. ФОТО
21 грудень, 2012, 16:15