Школа-«дев’ятирічка» на Волині відсвяткувала 50-річчя. ФОТО

Школа-«дев’ятирічка» на Волині відсвяткувала 50-річчя. ФОТО
Свій 50-річний ювілей відзначила загальноосвітня школа І-ІІ ст. села В’язівне Любешівського району.

За ці роки навчальний заклад випустив понад 800 випускників, - інформує прес-служба Любешівської РДА.

Урочисто, але по-домашньому тепло, відсвяткували день народження рідної школи вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники різних років, учні, батьки та почесні гості. Серед запрошених – керівники району – голова Любешівської районної державної адміністрації Олег Кух та голова районної ради Петро Нагорний.

Розпочав свято директор школи Микола Шукалович. У своєму виступі він розповів про те, що вдалося зробити за час його керування та поділився планами на майбутнє. А також подякував керівництву району за реалізацію проекту капітального ремонту спортзалу і заміною вікон та дверних блоків на енергозберігаючі та придбання комплектів учнівських меблів. Висловив Микола Матвійович і подяку найстаршим, найдосвідченішим педагогам, які створили і передали кращі освітянські традиції колективу.

В свою чергу, голова райдержадміністрації Олег Іванович запевнив, що для влади і надалі питання освіти будуть пріоритетними. Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію на проект реконструкції мережі водопостачання з використанням енергозберігаючих технологій. В планах - виготовити проектно-кошторисну документацію на перекриття та утеплення фасадів і реалізація проекту реконструкції мережі водопостачання.

Очільник виконавчої гілки влади наголосив, що йому надзвичайно приємно взяти участь у сьогоднішньому святі, адже саме у стінах цієї школи розпочалася його трудова діяльність.

«50 років – це, без сумніву, важлива дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену роками. Це час підбивати підсумки або, як кажуть, «збирати каміння». Багато чого зроблено, всі ми стали свідками того, як школа оновилася. Велика заслуга у цьому директора школи Миколи Матвійовича Шукаловича та педагогічного колективу. Отож нехай цей ювілей стане не лише визнанням ваших заслуг, а й точкою відліку нових добрих справ» - зазначив Олег Іванович у своєму виступі та вручив ювілярам комп'ютерний принтер.

Присутні згадали директорів, які працювали у закладі з дня його створення, привітали у святковій залі ветеранів, які протягом десятиліть плідно працювали у школі та виховали не одне покоління талановитої молоді. Хвилиною пам’яті вшанували педагогів, які вже пішли з життя.

Святкову атмосферу створювали дитячі пісні, вірші, танці. А прекрасним доповненням стала концертна програма народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Маневицька сотня».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Школа-«дев’ятирічка» на Волині відсвяткувала 50-річчя. ФОТО
16 жовтень, 2017, 17:01