Ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський: фотоінспекція

Ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський: фотоінспекція
Триває капітальний ремонт дороги Н-22 “Луцьк–Володимир-Волинський”. Дорожнє покриття тут кладеться за новою технологією, що до цього на Волині не використовувалася. У рамках ремонту дороги буде здійснено освітлення біля населених пунктів, в тому числі й освітлення пішохідних переходів, організацію з’їздів та благоустрій узбіч.

Інспектор Ляля побувала на відрізку в межах Володимир-Волинського району та поспілкувалася із працівниками підрядної організації “Автомагістраль”. Перша бригада робітників працює в межах міста, друга – на виїзді із Володимира-Волинського, - пише БУГ.

Працівники Автомагістралі розповіли, що на всьому відрізку траси працює декілька груп. На виїзді з міста зрізають старе асфальтне покриття та відвозять на місце збору.

Також працівники поділилися секретами роботи. Повідомили, що спершу кладуть близько 8-ми сантиметрів вирівнюючого шару, а потім зверху планується ще 13-ть сантиметрів основного. На деяких відрізках дороги, дорожники замінюють так звану “подушку” – на підготовлених відрізках заливають бетон із щебенем великої фракції.

Тимчасові “терикони” старого асфальту обіцяють використати раціонально – облаштувати узбіччя доріг, адже досить значна різниця між новим дорожнім покриттям та з’їздами. Легкові авто з низькою посадкою заледве долають такий бар’єр на шляху.

Нагадаємо, що інспектор Ляля в сидячому положенні має зріс 6-ть сантиметрів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.