У Луцьку визначили перевізників на 4 маршрути

У Луцьку визначили перевізників на 4 маршрути
У Луцьку відбувся конкурс на перевезення пасажирів міським транспортом – визначили перевізників для маршрутів №9, №47, №14 та №31.

Про це йшлося під час засідання виконкому 18 жовтня.

Учора конкурсний комітет визначив переможців для перевезення на 4 маршрутах, які були оформлені у 2 позиції. До першої позиції увійшли маршрут №9 , який обслуговують 12 автобусів, та маршрут 47 – 9 автобусів. Переможцем стало ПАТ «АТП 10701».

Щоправда, до обслуговування маршруту №47 перевізник візьметься з 26 жовтня – по завершенню договору з попереднім перевізником.

Щодо другої позиції, до якої належали маршрут №14 з 1 автобусом і маршрут №31 з 8 автобусами, то тут переможця не визначили. Адже на перевезення претендувало лише АТП «Луцьк», яке не мало необхідних автобусів, які підходять для міських перевезень. Тому, згідно з порядком, перевізником призначили КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

До слова, начальник управління Анатолій Миронюк додав, що щодо розірвання договорів на маршрутах 31,47 та 18 наразі тривають судові розгляди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дядь, а ти не поясниш пасажирам, як в АТП "Луцьк" нестало необхідних автобусів для міських перевезень на 31-му маршруті, якщо попередній перевізник на цьому маршруті це ж і є АТП "Луцьк", з яким ти розірвав договір, а тепер судові процеси тривають.
Були були і не стало? Шось ти мутиш, ідино дядьку вже на пенсію, поки з позором за руку тебе не хапнули.
Відповісти
Останні новини
В Естонії пішов чорний дощ
18 жовтень, 2017, 11:36
У Луцьку визначили перевізників на 4 маршрути
18 жовтень, 2017, 11:20