Посилили охорону волинського кордону

Посилили охорону волинського кордону
Кордон Волинської області посилили додатковими підрозділами прикордонного відомства.

Про це інформують у Держприкордонслужбі.

Наразі триває активна фаза операції «Кордон-2017». І від учора, 18 жовтня, в рамках її проведення для посилення охорони державного кордону з країнами Європейського Союзу у межах Волинської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей залучено резерви Голови Державної прикордонної служби від Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, мобільного прикордонного загону «Дозор», прикордонної комендатури швидкого реагування у загальній чисельності понад 300 військовослужбовців.

Державна прикордонна служба України продовжує активні системні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні та в прикордонних контрольованих районах, в тому числі проводяться спеціальні операції.

Тільки за результатами основного етапу спільної спеціальної операції «Кордон-2017», яка розпочалася з 11 квітня цього року, було виявлено та затримано понад 250 нелегальних мігрантів, не пропущено через кордон близько 700 потенційних нелегальних мігрантів, майже 1460 порушників державного кордону та прикордонного режиму.

Крім того, під час проведення операції підрозділами Державної прикордонної служби затримано 231 одиницю зброї та 1180 боєприпасів. Також було виявлено близько 133 кілограмів наркотичних засобів, майже 1,3 мільйона пачок сигарет, близько 60 тисяч літрів спирту та 162 кілограми бурштину.

«Курсанти забезпечені усім необхідним для несення прикордонної служби на різних ділянках кордону, в тому числі, і для автономного несення служби по кілька діб. Для більш ефективного виконання завдань вони оснащені як технічним засобами, так і створені належні побутові умови», - повідомив ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Посилили охорону волинського кордону
19 жовтень, 2017, 12:46