Аварія у Харкові: лікарі розповіли про стан потерпілих

Аварія у Харкові: лікарі розповіли про стан потерпілих
Стан двох тяжких постраждалих в ДТП в Харкові - стабільний.

Про це під час брифінгу розповів заступник головного лікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрій Козаченко, - передає УНН.

"Потерпілих четверо. Одна з потерпілих зараз стабілізована, її звати Оксана, її переводять на самостійне дихання. Інша жінка (яка також мала вкрай важки стан - ред.) зараз має стабільний стан", - розповів А.Козаченко.

Окрім того він сказав, що чоловік, якого мали переводити для операції в інший медичний заклад, зраз проходить обстеження, адже остаточне рішення про його переведення поки не прийнято.

Також лікар додав, що всі потерпілі забезпечені достатньою кількістю необхідної крові. Коли їх випишуть з лікарні поки сказати важко, адже у пацієнтів є переломи.

Нагадаємо, вчора винуватиці ДТП в Харкові оголосили підозру.

Нагадаємо, що 18 жовтня орієнтовно о 20:45 в Харкові по вулиці Сумська, в результаті зіткнення двох позашляховиків з виїздом на тротуар. Постраждали 11 осіб - загинуло 5 пішоходів і 6 пішоходів з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані в лікувальні установи. Автомобіль в'їхав в групу людей, які стояли на тротуарі і чекали зеленого світла світлофора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія у Харкові: лікарі розповіли про стан потерпілих
20 жовтень, 2017, 12:28