Електрошокери і Ferrari: як луцькі діти бачать патрульну поліцію

Електрошокери і Ferrari: як луцькі діти бачать патрульну поліцію
У мережі опублікували найцікавіші уривки із дитячих творів про патрульну поліцію.

Про це йдеться на сторінці управління патрульної поліції в Луцьку у соціальній мережі Facebook.

Правоохоронці запропонували ознайомитися із найцікавішими цитати з вільних творів дітей про роботу патрульної поліції, які надійшли в Управління.

«Дещо нас здивувало, дещо розсмішило, а дещо ми обов’язково передамо колегам, аби вони враховували в роботі», - заявили у поліції.

Добірка цитат:

«Я б хотіла, щоб кожен патрульний поліцейський ходив за кожною людиною і був ангелом спасителем… Щоб вони приходили завжди на допомогу. І ще щоб були чуйні. Допомагали в різних ситуаціях. І щоб вони носили яскраві костюми. А пістолети були у них жовті, яскраві», - пише у своєму творі Богдана.

«Поліція має бути швидкою на виклики, піклуватись про людей і допомагати їм. Я горджусь, що мій брат учиться на поліцейського, тому що нова поліція добра і чуйна», - висловила думку Дарія.

«Хочу, щоб поліцейські добре ставилися до всіх людей: і до бідних, і до багатих, щоб не робили великих штрафів для бідних, щоб не звинувачували людей, коли вони нічого не зробили, і щоб завжди вчиняли чесно», - переконує Олена.

«На мою думку, патрульні поліцейські мають бути: сміливими, відважними, рішучими, розумними і найголовніше – не брати хабар, не порушувати правила дорожнього руху та знати багато іноземних мов», - вважає Аліна.

«Форма патрульних має бути чорною, видати їм потрібно електрошокер і чорну ручку для виписування штрафів, машини мають бути марки Порше або Феррарі чи навіть Ламборджіні – білого кольору», - написав Тимофій.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Електрошокери і Ferrari: як луцькі діти бачать патрульну поліцію
20 жовтень, 2017, 21:48