Родина Зайцевої зробила першу заяву щодо жахливої аварії в Харкові

Родина Зайцевої зробила першу заяву щодо жахливої аварії в Харкові
Родичі Олени Зайцевої, якій закидають провину у смертельній ДТП в Харкові, зробили першу заяву.

Про це передає 5 канал.

Першу публічну заяву зробила родина Олени Зайцевої – водійки позашляховика Lexus, який влетів у натовп пішоходів.

«Автомобіль Volkswagen вдарив машину, в якій перебувала наша донька. Від сильного удару машину відкинуло на людей на перехресті. Якими словами можна передати цей жах і скорботу за загиблими, постраждалими? Ми на колінах просимо вибачення за доньку в родичів загиблих і постраждалих у цьому жахливому ДТП», – заявили родичі Олени Зайцевої на одному з харківських ресурсів.

А 49-річний Геннадій Дронов, який був за кермом Volkswagen, нині перебуває на стаціонарі в лікарні зі струсом мозку та забиттям грудної клітки. Тому його версію подій на засіданні суду озвучив адвокат. Як стверджує сторона захисту, Дронов їхав на зелене світло й не міг передбачити, що на перехресті з’явиться інший автомобіль.

Також адвокат підкреслив: 49-річний Дронов зі слідством співпрацює і готовий надати коментарі ЗМІ, щойно вийде з лікарні.

«Він чітко зазначав, що виїжджав на перехрестя на зелений сигнал світлофору. На перехресті машин не було, тому він почав рухатися на зелене світло, виїжджаючи на перехрестя. Зненацька, звісно, з’явилася інша машина. Це було зненацька», – відзначив адвокат Дронова Сергій Перепелиця.

Водій Volkswagen у лікарні, під охороною поліції. У справі він проходить, як свідок. Але тільки-но будуть готові висновки медиків, адвокат клопотатиме про заміну статусу Дронова на потерпілого.

Нагадаємо, трагедія сталася ввечері 18 жовтня у середмісті Харкова. Автомобіль Lexus, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, на швидкості врізався у автомобіль Volkswagen Touareg і вилетів просто у натовп людей. Наслідки трагічні: п'ять людей загинули на місці, ще шестеро тяжко травмовані. Зокрема, стан чотирьох тяжкий. Лікарям вдалося стабілізувати стан двох сестер, які перебували у реанімації.

За даними поліції, правила дорожнього руху порушила саме водій Lexus. Вона їхала на червоний знак світлофора. Напередодні Київський райсуд Харкова присудив Олені Зайцевій запобіжний захід у вигляді двох місяців позбавлення волі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Родина Зайцевої зробила першу заяву щодо жахливої аварії в Харкові
24 жовтень, 2017, 04:02