Звільнився начальник муніципальної дружини Луцька. У мерії кажуть - «не справився»

Звільнився начальник муніципальної дружини Луцька. У мерії кажуть - «не справився»
Заяву про звільнення з посади начальника відділу муніципальної дружини Луцька написав Микола Корнейко.

Про звільнення з посади йдеться у розпорядженні луцького міського голови від 24 грудня 2012 року.

Підставою зазначена особиста заява Корнейка. Екс-керівник муніципалів коментувати своє рішення відмовився.

Він займав керівну посаду з березня 2011 року.

«Не справився зі своїми обов’язками і вирішив написати заяву», - пояснив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Зі слів віце-мера нині обов’язки керівника виконує перший заступник начальника відділу Сергій Сльозко. Імен кандидатур на керівну посаду Кравчук не назвав.

Нагадаємо, що до роботи у муніципальній дружині Микола Корнейко довгий час очолював прес-службу обласного управління внутрішніх справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що хоч пан Кравчук "справляється" зі своїми обов’язками, бо гарно навчився шукати винних. Просто гроза морєй на оперативках. Керується правилом: я – начальнік, ти – дурак.
Відповісти
Даа...!!! "Плавае" як в'юн - то міськрада, ОДА, знову міськрада... "незаменимый" наш!:)
Відповісти
А як Миколка справиться, якщо через одного кум, брат, сват, знайомий... тут і не штрафанеш - відразу позвонять!:)
Відповісти
так і є, на жаль:(
Відповісти
Знаю Корнейка з прес-служби. Йому не міліціонером працювати, а сиділкою біля хворого, поправляти подушки і «Колискову» співати. Чи дитячі ведмедики - іграшки конструювати. Він - добра і щира людина, м’який характером, як дівчинка, яка дала перший раз і забула кому. А в ментярні відомо хто працює. Там інша "кваліфікація": на допитах хлорні клізми ставити, всунути в сраку електрокип’ятильник і включити в розету, протигаз насунути і цигарковим димком "погодувати", яйця в двері защемити. Корнейко - не для цього. Є люди, які помилились в виборі професії і негайно виправляють помилки. Корнейко не виправив – думав, що «пронесе». Шкода, хороший хлопець.
Відповісти
А чим займається наша доблєстная муніципальна міліція ??
Відповісти
І як, цікаво, людина яка настільки помилилась в професії, "дослужилась" до полковника? ваш Корнейко завжди займав тепленькі місця в управлінні і займався "непильною" роботою, бо доволі хитрий і з хорошою інтуїцією - де, кому, що вчасно "полизати" знає безпомилково, а отже не пропаде.
Відповісти
Треба цю посаду віддати в громадське навантаження Кравчуку. Нехай покаже на практиці, як можна "справлятись". І для заохочення пришити йому генеральські лаампаси, тільки для початку - на підштанники. А там - як хід справ покаже. Можна й на штани перешити. А щодо "полизати", то зі слів останнього коментатора можна зрозуміти, що хто полковник, той лиже? Та й, врешті, в управлінні всі полковники: куди не плюнеш, то обовязково в полковника. Це одне з небагатьох заохочень в нинішній, як на мене, міліції. Буду лизати і стану полковником.
Відповісти
Пане Миколо, з огляду на коментарі Ви - вже популярні. А муніципальна мілція - не те місце, де варто розтрачувати свій ресурс. Правильно зробили, що звідти пішли.
А пан Кравчук - великий майстер працювати язиком. Особливо на публіку. Не зважайте.
Відповісти
а часом не Шпак В.Л іде начальником муніципальної міліції?Бідні муніцепали))))
Відповісти
Нарешті! Ура! Ура!
Відповісти
Місце головного муніципала Луцька звільнялося під Шпака. Ще коли Шпак пішов з міськвідділу знаючі люди пророкували йому місце начальника муніципалів Луцька. І зовсім справа не в тому, що Корнейко не справлявся зі своїми обовязками. Треба ж пенсіонера Шпака кудись прилаштувати. Так, пане Кравчук???
Відповісти
Останні новини
Звільнився начальник муніципальної дружини Луцька. У мерії кажуть - «не справився»
25 грудень, 2012, 10:10