У Луцьку з квартири вкрали монету і лупу

У Луцьку з квартири вкрали монету і лупу
Ювелірну монету та лупу поцупив грабіжник у Луцьку.

Інцидент трапився вчора, 23 жовтня, – повідомлять у прес-службі поліції Волині.

Так, до Луцького відділу поліції надійшла заява про те, що невідомий чоловік проник у квартиру лучанки на вулиці Кравчука та відкрито заволодів ювелірною монетою номіналом 5 грн. та лупою.

На місце негайно виїхали співробітники управління патрульної поліції, слідчі та оперативки Луцького відділу поліції. По гарячих слідах поліцейські затримали 49-річного мешканця Запоріжжя, причетного до скоєння злочину. Під час затримання правопорушник застосував балончик до працівників поліції.

Слідчі оголосили йому про підозру у скоєні злочинів передбачених ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 3 ст. 186 (грабіж). Зловмисника поліція затримала в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Цього ж дня надійшло відношення від дирекції одного із магазинів на проспекті Волі в Луцьку про те, що близько 16 години невідомий відкрито викрав спортивну кофту, вартістю 3 тисячі гривень. Чоловік, одягнувши кофту на себе, хотів вийти із магазину. Зловмисника затримали на місці злочину.

Співробітники кримінальної поліції встановили, що пограбування скоїв 30-річний лучанин. До слова, він уже притягувався до кримінальної відповідальності.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грабіж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку з квартири вкрали монету і лупу
24 жовтень, 2017, 15:30