Партія регіонів на Волині переобрала голову

Партія регіонів на Волині переобрала голову
Під час XIX звітно-виборчої конференції Волинської обласної організації Партії регіонів, яка відбулася 21 грудня, головою партійної організації переобрали Олександра Башкаленка (на фото).

У конференції взяли участь понад 500 делегатів.

Організація звітувалася за чотири роки роботи. «Здобуто впевнену перемогу на президентських виборах, розширено представництво депутатів від Партії регіонів у органах місцевого самоврядування, успішно складено іспит зі здобуття громадської довіри, як владна партія, на парламентських виборах 2012 року», - йдеться у повідомленні обласної організації ПР.

На сьогодні Волинська обласна організація Партії регіонів посідає третє місце серед регіональних парторганізацій в Україні.

Олександр Башкаленко повідомив, що вона налічує близько 14 тисяч партійців, 20 міських та районних організацій, 1122 первинних партійних організації. Партія має 23 депутати обласної ради, ще 1560 депутатів міських, районних, селищних та сільських рад.

«Я особисто переконався за ці чотири роки, що Олександр Башкаленко гідний лідер волинських регіоналів, і саме завдяки його роботі наша парторганізація стала однією з найкращих в Західній Україні», - сказав під час конференції член Політради Партії регіонів, депутат Верховної ради XI скликання Анатолій Горбатюк.

Олександра Башкаленка одноголосно переобрали головою Волинської обласної організації Партії регіонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Губернатор Борис Клімчук в 2010 році очолив список кандидатів до обласної ради від ПР, що й зумовило приголомшливу перемогу регіоналів на Волині.
Як відомо, волиняни, особливо селяни, покладаються на авторитет Бориса Петровича. Він же наш, волинський. Це й зіграло на руку регіоналам.
Стратеги, однако.
Відповісти
пятірка вам а я то думав вчом дєло?селяни покладай тесь на щось друге
Відповісти
Останні новини
Партія регіонів на Волині переобрала голову
25 грудень, 2012, 12:15