У Луцьку встановлюють таблички, де заборонено вигулювати собак

У Луцьку встановлюють таблички, де заборонено вигулювати собак
У Луцьку розпочали встановлювати таблички, де заборонено гуляти з собаками.

Про це інформує прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

"Вигулювання собак заборонено!" - таблички з таким текстом сьогодні встановили працівники департаменту муніципальної варти в сквері поблизу будівлі Луцької міської ради.

Згодом такі ж таблички з’являться на території навчальних закладів, дитячих садочків, а також закладів соціальної сфери.

З початку року на власників тварин муніципали склали 31 адміністративний протокол. В більшості випадків вони вигулювали своїх улюбленців на території навчальних закладів та дитячих садочків.

Стаття 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність у вигляді штрафу за порушення правил утримання тварин в місті Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розумні спочатку поставили би таблички, де можна вигулювати собак, а потім - де не можна. Роблять все через дупу.
Відповісти
Очевидно муніципальна поліція перемогла всі негаразди в Луцьку і вирішила об"явити джихад собакам. Шкода, що собаки-безхатьки не вміють читати і використовуватимуть ці таблички для своїх "підписів"
Відповісти
Поставте будь ласка в дворі на Грушевського 9а,9,7, та Артемовського біля дит.майданчиків,бо не діти гуляють серед собак на мінному полі.
Відповісти
Місця для вигулу собак в Луцьку затверджені вже кілька років. Але ж ви, власники собак, того не знаєте і не хочете знати, правда?
Відповісти
Крім табличок де не можна вигулювати тварин, бажано встановити огорожі на місцях вигулу собак, тоді будуть всі підстави для притягнення до відповідальності ...
Відповісти
Біля Меморіалу вже стоїть табличка - і що? Кожного ранку група людей старшого віку неквапливо прогулюється, а їх собачки - відповідно вигулються.
Відповісти
Вигулювати собак можна не на виділених місцях, а на виділених і ОБЛАДНАНИХ місцях. Бо судячи по твоїй логіці і компетенції, можна стверджувати, що тобі достатньо встановленого посадового окладу у 5000 грн., але тобі його можна не платити і ти з того маєш дуже тішитися
Відповісти
я згодна,що не можна вигулювати собак на шкільних майданчиках,садочках ,але шановна міська рада,приведіть будь-ласка в норму відведені місця для вигулу собак,а потім ставте таблички і тим паче штрафуйте,чи це ще одне джерело для наповнювання бюджету міста
Відповісти
Да не треба ніяких таблічок, як би кожен "собачатник" прибірав за своїм улюбленцем.Дома,мабуть, по какахам не ходите? Але ж хіба в нас хтось так робить...
Відповісти
Правильно! Хай Порошенко правильно собачок вигулює! Класичний "вишиватник". Хтось, аби не я. А при чому тут оклад 5000, так і не зрозуміло.
Відповісти
За кордоном дуже мало таких місць де не можна ходити із собакою.Із собакою ходять майже скрізь.Але там стоять спеціальні урни для собак(біля котрих знаходяться пакетики,рукавички).А не так як у нас:обїхав яму на дорозі на авто по суцільній лінії-штраф;собака не там сходила-штраф;і тк.інше.. Створіть належні умови для власників а тоді штрафуйте-я тільки ЗА.
Відповісти
Останні новини
Помер волинський співак
25 жовтень, 2017, 18:25
У Луцьку встановлюють таблички, де заборонено вигулювати собак
25 жовтень, 2017, 18:16