Розповіли про стан вагітної постраждалої в аварії з Зайцевою

Розповіли про стан вагітної постраждалої в аварії з Зайцевою
Лікарі вирішили залишити в медикаментозному сні 29-річну постраждалу в страшній ДТП у центрі Харкова вагітну Жанну Власенко.

Консиліум медиків вважає, що в іншому разі в жінки можуть розпочатися передчасні пологи, із якими вона не впорається через тяжкі травми голови і таза, – йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

«Вона досить переживала, відвідувала курси для молодих мам, ходила на йогу, трималась дієти», – розповідає про серйозне ставлення до пологів і вагітності сестра потерпілої Тетяна Власенко, котра нині розривається між роботою та лікарнею.

Вона вдячна медикам, котрі з усіх сил допомагають Жанні вижити і зберегти дитину. «Лікування черепно-мозкової травми та вагітність не суперечать одне одному», – заспокоює лікар Володимир Ярош.

Медики постійно напоготові, бо попри позитивну динаміку у будь-який момент стан потерпілої може змінитись. Тим часом в іншій лікарні за Жанну хвилюється її подруга, яка теж стала жертвою Lexus. «Щодня у мене, немов план на день: перший пункт – це дізнатися, що з Жанною, як у неї справи», – зізнається Оксана Нестеренко. Три дні до аварії киянка жила у Жаниній родині. «Вони чудові – родина, така довгоочікувана дитина. Я вірю, хочу, знаю, що в них усе буде добре», – каже вона.

Сама Оксана вже перенесла складну операцію на нозі, тепер на неї очікує тривала реабілітація. Жінка каже, що щойно їй стане краще, вона позиватиметься до суду на водійку Олену Зайцеву. Лікують потерпілих коштом міста та області, гроші для вагітної збирають також її колеги та друзі. Ані з родиною Жанни Власенко, ані з Оксаною Нестеренко Зайцеві не зв’язувались, попри обіцянки допомогати. Потерпілі навіть не впевнені, чи візьмуть гроші Зайцевих, якщо ті їх колись і запропонують.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні випав першй сніг
26 жовтень, 2017, 09:26
Розповіли про стан вагітної постраждалої в аварії з Зайцевою
26 жовтень, 2017, 09:10