Додати запис

Богдан Шиба в проекті «Обличчя Луцька»

Богдан Шиба, 50 років, екс-мер Луцька, депутат Луцької міської ради



Доброго дня усім, мене звати Богдан Павлович. Я дуже люблю читати. Моє найбільше захоплення – книги. В першу чергу читаю всі новинки української художньої літератури, публіцистику, документалістику і ще багато чого іншого, що мені потрібно для загального розвитку.

Читаю також німецькою мовою. Знання цієї мови дозволяє мені порівнювати на скільки досконалий переклад українською мовою.

Також захоплюсь спортом. Кожного другого дня в спортзалі займаюсь жимом штанги лежачи. Решту часу займає моя громадська діяльність.

Живу в Луцьку з 2003 року. Я просто люблю Луцьк. Вважаю, що не можна любити за щось, просто люблю. Не знаю чому. Не треба старатись змінити кардинально, щоб це було помітно. Найбільше мене зачіпають такі пропозиції: «Хочете залишити свій слід в Луцьку, то обов’язково там, наприклад, проспект Волі треба розширити на 10 метрів або побудуйте вокзал у вигляді собору», або ще щось. Це абсурд. Це означає вляпатись, а не залишити слід. Треба дуже обережно ставитись до того, що в нас є, бо це чиїмись руками зроблено. Зроби краще, а не погірш те, що є.

Я завжди роблю, і робитиму все можливе, щоб лучани мали більше свободи. Я не маю на увазі анархії, а більше можливості розвивати себе і проявляти ті можливості, бо, на жаль, більшість лучан прибиті до землі податками, відсутньою нормальної зарплати, кредитами, всілякими речами, які не дозволяють голову відірвати від землі . Важка ситуація. Дуже хотілося б зробити так, щоб вони їх не мали, щоб вони спокійно прокидалися, будували плани і хотіли щось хороше зробити для свого міста. Хочу щоб кожен лучанин посміхався іншому лучанину.

Я би хотів змінити так атмосферу в місті, щоб люди почували себе вільними і без страху дивилися у завтрашній день.

Проект «Обличчя Луцька»: Вконтакте, Facebook, Blogspot.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...Це означає вляпатись, а не залишити слід..."

1. Почав з виборчого лозунгу: "Розберу пiшоходний мiст-довгобуд!!!"
2. При Шибi зникли двiрники навiть в центрi Луцька.
3. Центральний фонтан мiста перетворив в посмiховисько. За грошi громади, не за своi.
4. Тролейбусники перестали вчасно ОТРИМУВАТИ ЗАРПЛАТУ через махiнацii мiськголови з придбанням непрофiльних активiв i опусканням рентабельного пiдприемства в боргову яму.
5. Звьозда недешевих телеефiрiв Шустера (голова провiнцiйного мiста!).
6. Закiнчив судилищем з мiстом за компенсацiю зарплати. НА ТЕЛЕШОУ В ШУСТЕРА ВИСТАЧАЛО?

Добрий вечiр, Богдано Павлович.
Ви - уособлення Швондера в новiтнiй iсторii мiста, до якого ВИ НЕ МАЕТЕ СЕРЦЯ.
Відповісти
"...Я завжди роблю, і робитиму все можливе, щоб лучани мали більше свободи..."

Результатами революцiй користуються негiдники.
Відповісти
Ще й вистачае нахабства поливати брудом реально зробленi справи пiсля нього.
Відповісти
"...порівнювати на скільки досконалий..."

нАСкiльки пишеться разом.
Відповісти
Ну й найшли обличчя Луцька... йопрст...

вже мо` якого попа сфотографували б лучче
Відповісти
типу задніцу? :))
Відповісти
Передницу )) з бородою
Відповісти
Гримаса демократii
Відповісти
Якого Луцька? Це ж обличчя Турійська!!!
Відповісти
Бач!Тепер - як "голуб миру", такий смирний і пухнастий! і чому говорить "треба зробити"? чому не зробив, коли був при владі? і справді - це "чістий Турійськ",а не обличчя Луцька. Не гідний такого звання!
Відповісти
Дивно, що виливається стільки зла з чоних вуст некомпетентних людей. ЛПЕ ніколи не було рентабельним, оскільки тролейбуси - соціальний транспорт. Воно існувало за рахунок дотацій держави, які зменшуються з кожним роком. В Україні, як і на теренах колишнього СРСР, немає жодного прибуткового підприємства електротранспорту. А ще до автора прохання: не відмовте в любязності вказати джерело ваших відомостей про те, що Шиба користувався приведеним лозунгом. Де і коли? Так же і по двірниках? Які непрофільні активи ви маєте на увазі? Придбання автобусів? Мені теж не подобається Шиба, він сів не в своє крісло після Турійська, оминувши кілька службових щаблів, але ті речі, про які ви ведете мову - абсурд. Поважайте себе, чи ви петрушкою на ринку торгуєте?
Відповісти
З якого часу критика стала ЗЛОМ??? )))
Відповісти
Згоден з компетентним, багато критики не об"єктвної.. Не можу сказати що Шиба був поганим мером. Те що було забагато демократії в самому виконкомі це факт, найбільший прорахунок Шиби, що не умів домовлятися з бізнесом, і залучати інвесторів. З іншого боку дерибану не було, принаймі мер не фігурував у гучних скандалах, колапсу не допускав, усі служби працювали, дороги робились, Шиба знаходив спільну мову з громадськими організаціями, був відкритий для спілкування, а головне непогано справлявся з різношерстними депутатами і конструктивно вів роботу сесії..
Відповісти
Центру. Критика ніколи не була злом, якщо вона справедлива. Вам вказали на перегинання (мягко кажучи), вашої "критики". Читайте тексти, вам адресовані і дайте самі собі відповідь хоч на одне запитання. Це усе, що з вас вимагається.
Відповісти
Принагідно, хочу запитати: куди поділась активний менеджер по просуванню Богдана Шиби в столичне телебачення Мирослава Радавська? Кого і куди вона нині просуває чи засуває? Пропала, як собака в базарний день.
Відповісти