Додати запис

У Луцьку говоритимуть про місцевий референдум

У п'ятницю, 30 листопада, Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу збирає на круглий стіл громадських та політичних лідерів для обговорення законопроекту «Про місцевий референдум».

Тема заходу - формування регіональної громадської платформи на підтримку дієвого інституту місцевого референдуму у Волинській області.

Місцевий референдум - це дієвий інструмент впливу громади на прийняття важливих рішень місцевою владою. Наразі застосування такого інстурменті практично неможливе. Тому круглий стіл спрямований на консолідацію зусиль громадськості, експертів і політиків Волині з напрацювання змін до законопроекту «Про місцевий референдум» (№ 7082), які б відповідали як інтересам громадянського суспільства, так і сучасним європейським стандартам. До слова, на підтримку пропозицій, розроблених експертами до законопроекту, відбудеться збір підписів.

Ознайомитися із уже напрацьованими пропозиціями до законопроекту ви можете тут.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у нашому заході!

Захід відбудеться 30 листопада (п'ятниця) у м. Луцьку за адресою вул. Словацького, 2, конференц-зал готелю «Україна» . Початок об 11:00 год.

Круглий стіл проводиться в рамках проекту «Реформа інституту місцевого референдуму: участь громадян в урядуванні», який реалізується коаліцією громадських організацій, які входять до Мережі підтримки реформ. Організатор заходу та виконавець проекту - Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.


Проект «Реформа інституту місцевого референдуму: участь громадян в урядуванні» реалізується коаліцією громадських організацій, які входять до Мережі підтримки реформ в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.

Реалізація компоненту «Підтримка місцевих ініціатив» програми «Об'єднуємося заради реформ (UNITER)», що виконується Pact Inc., стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), та фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.